XLG-serie LED-voeding: De XLG-240-serie is officieel uitgebracht

De MEAN WELL XLG-240-serie is vandaag officieel geïntroduceerd. In deze productserie wordt de ervaring van ingenieurs gecombineerd met de strikte DVT-/DQT-controles van de interne kwaliteitsbewaking, wat ervoor zorgt dat de serie voldoet aan de internationale productveiligheidsvoorschriften.

Gebruikers van de vorige producten uit de XLG-serie (XLG-25/50/75/100/150/200-serie) zijn vertrouwd met de kenmerken van deze serie. De hele serie producten is een best-fit voor uitgangsstroom en voorraadaspecten. De stabiele voedingspanning, compacte afmetingen en naleving van de recentste veiligheidsregelgeving zijn kenmerkend. Dit maakt het gemakkelijker om eindproducten te ontwerpen.

MEAN WELL is erin geslaagd om kwaliteitsproblemen die zich in de volgende toepassingsfase kunnen voordoen tot een minimum te beperken en is van mening dat goede kwaliteit in de ontwerpfase wordt bepaald.

Deze serie is geschikt voor zowel indoor- als outdoor applicaties. Enkele voorbeelden van deze applicaties zijn hoogbouwverlichting, straatverlichting, toneelverlichting en tuinbouwverlichting.

Producteigenschappen van de XLG Serie

  • Breed ingangsbereik 100-305 VAC (klasse I)
  • Constante stroomtoevoer bij 70~100% uitgangsspanning
  • Beschermingsfunctie: SCP/OVP/OTP
  • Metalen OP67-behuizing voor indoor- en outdoor applicaties
  • 3 in 1 dimfunctie tot nul en isolatie
  • Overspanningsbeveiliging: 6 kV/4 kV (10 kV/6kV optioneel)
  • Overspanningsbeveiliging op de ingang, voldoet aan Indiase (EESL) regelgeving
  • Levensduur >50.000 uur en 5 jaar garantie

 

Voor meer informatie: info@luxendi.com

Luxendi

Luxendi geeft fabrikanten van verlichtingsapplicaties de mogelijkheid om snel te schakelen in de LED markt en hun product portfolio uit te breiden gebaseerd op LED’s en accessoires die een duurzaam en kwaliteitsvol eindproduct garanderen.

We zijn gepassioneerd door licht. Licht heeft een emotioneel effect op mensen en een directe impact op rendabiliteit. We trachten ernaar de betrouwbare partner te zijn van zowel de lichtontwerpers als van de verlichtingsfabrikanten. Verder hebben we een breed gamma van accessoires –reflectors, lenzen, heatsinks, drivers etc.– op voorraad zodat u snel kan reageren. Ook bieden we mogelijkheden voor maatwerk en assemblage.

Luxendi is de officiële verdeler van de Xicato LED lichtbronnen voor de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Xicato is alom gewaardeerd als marktleider in het creëren van LED modules met een ongekende lichtkwaliteit, duurzaamheid, esthetiek en garanties. Daarnaast leveren wij producten van Mean Well, MechaTronix, Optoga, Gaggione, Blueview, Ledlink, Adura LED Solutions, Nata, Lumitech, Edison Opto, LEDiL, Dalcnet, Prolight Opto, Efore, Kathod, Electro Terminal, GlacialTech, Self Electronics, Laird en Diffractive Optics.

Luxendi maakt onderdeel uit van de Eight Lakes group. Met vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Taiwan, een jaaromzet van ruim 90 miljoen EUR en meer dan 250 medewerkers zet de Eight Lakes group alle middelen in om de geprefereerde leverancier te zijn van producten en oplossingen voor de industriële en professionele markt. Andere leden van de groep zijn Telerex, Eltrex Motion, WonderWare Benelux, Rodax, CATS, CATS Power Design, MechaTronix en Cooling House. Het hoofdkwartier van de groep is gevestigd in Breda.

[embed]https://youtu.be/2E081GiK31U[/embed]