Xicato’s nieuwe Daylight 5600K led lichtbron is nu verkrijgbaar

Xicato kondigde de verkrijgbaarheid aan van Daylight 5600K CCT. Een van de meest realistische benaderingen van zonlicht in huis en zorgt voor rijke, natuurgetrouwe kleuren in een breed kleurengamma, CRI 95+ en R9 van 90+, met de consistentie en betrouwbaarheid die Xicato-lichtbronnen kenmerken.

Xicato’s nieuwe Daylight 5600K-led lichtbron, onderdeel van de populaire Artist-serie, is een perfecte systeemoplossing voor plantenmuren waar de hoge CCT en hoge CRI precies de juiste hoeveelheid om plantengroei te stimuleren. Essentieel in de gezondheidszorg, in revalidatiecentra en een geweldige keuze als stalverlichting voor toegenomen productie en dierenwelzijn. Foto- en videografen hebben ook voordeel van de beste TLCI-waarden in de sector, waardoor kleurcorrecties achteraf niet meer nodig zijn.

De Daylight 5600K is per direct verkrijgbaar in 19 mm LES tot maximaal 5000 lumen, dat betekent 110 lumen per Watt bij aansturing tot 5000 lumen bij 1400 mA. Wilt u meer informatie en/of een sample, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Heefty u vragen? Neem dan contact op met info@luxendi.com

Luxendi

Luxendi geeft fabrikanten van verlichtingsapplicaties de mogelijkheid om snel te schakelen in de LED markt en hun product portfolio uit te breiden gebaseerd op LED’s en accessoires die een duurzaam en kwaliteitsvol eindproduct garanderen.

We zijn gepassioneerd door licht. Licht heeft een emotioneel effect op mensen en een directe impact op rendabiliteit. We trachten ernaar de betrouwbare partner te zijn van zowel de lichtontwerpers als van de verlichtingsfabrikanten. Verder hebben we een breed gamma van accessoires –reflectors, lenzen, heatsinks, drivers etc.– op voorraad zodat u snel kan reageren. Ook bieden we mogelijkheden voor maatwerk en assemblage.

Luxendi is de officiële verdeler van de Xicato LED lichtbronnen voor de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Xicato is alom gewaardeerd als marktleider in het creëren van LED modules met een ongekende lichtkwaliteit, duurzaamheid, esthetiek en garanties. Daarnaast leveren wij producten van Mean Well, MechaTronix, Optoga, Gaggione, Blueview, Ledlink, Adura LED Solutions, Nata, Lumitech, Edison Opto, LEDiL, Dalcnet, Prolight Opto, Efore, Kathod, Electro Terminal, GlacialTech, Self Electronics, Laird en Diffractive Optics.

Luxendi maakt onderdeel uit van de Eight Lakes group. Met vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Taiwan, een jaaromzet van ruim 90 miljoen EUR en meer dan 250 medewerkers zet de Eight Lakes group alle middelen in om de geprefereerde leverancier te zijn van producten en oplossingen voor de industriële en professionele markt. Andere leden van de groep zijn Telerex, Eltrex Motion, WonderWare Benelux, Rodax, CATS, CATS Power Design, MechaTronix en Cooling House. Het hoofdkwartier van de groep is gevestigd in Breda.

[embed]https://youtu.be/2E081GiK31U[/embed]