Xicato: XOB

XOB, Xicato On Board, geeft fraai, homogeen en natuurlijk licht, verpakt in industriële standaardformaten die een rijk en gevarieerd ecosysteem opleveren en die de time to revenue aanzienlijk verkorten.

De XOB kan in combinatie met elke Xicato-LES configuratie gebruikt worden in diverse installaties en is momenteel beschikbaar in 6 mm en 9,8 mm LES-pakketten. De 14 mm, 23 mm en 32,8 mm-pakketten zullen beschikbaar zijn vanaf het najaar 2019.

Kenmerken

  • De beste kleurafstemming – binnen 1 x 2 MacAdam Ellipsen
  • CCT-bereik van 2700K tot 4000K
  • Verkrijgbaar in 6 mm en 9,8mm LES-pakketten
  • Lichtopbrengst 6 mm LES 750 lm tot 950 lm, en 9,8 mm LES 1250 lm tot 1600 lm

Voor meer informatie: info@luxendi.com

 

Luxendi

Luxendi geeft fabrikanten van verlichtingsapplicaties de mogelijkheid om snel te schakelen in de LED markt en hun product portfolio uit te breiden gebaseerd op LED’s en accessoires die een duurzaam en kwaliteitsvol eindproduct garanderen.

We zijn gepassioneerd door licht. Licht heeft een emotioneel effect op mensen en een directe impact op rendabiliteit. We trachten ernaar de betrouwbare partner te zijn van zowel de lichtontwerpers als van de verlichtingsfabrikanten. Verder hebben we een breed gamma van accessoires –reflectors, lenzen, heatsinks, drivers etc.– op voorraad zodat u snel kan reageren. Ook bieden we mogelijkheden voor maatwerk en assemblage.

Luxendi is de officiële verdeler van de Xicato LED lichtbronnen voor de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Xicato is alom gewaardeerd als marktleider in het creëren van LED modules met een ongekende lichtkwaliteit, duurzaamheid, esthetiek en garanties. Daarnaast leveren wij producten van Mean Well, MechaTronix, Optoga, Gaggione, Blueview, Ledlink, Adura LED Solutions, Nata, Lumitech, Edison Opto, LEDiL, Dalcnet, Prolight Opto, Efore, Kathod, Electro Terminal, GlacialTech, Self Electronics, Laird en Diffractive Optics.

Luxendi maakt onderdeel uit van de Eight Lakes group. Met vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Taiwan, een jaaromzet van ruim 90 miljoen EUR en meer dan 250 medewerkers zet de Eight Lakes group alle middelen in om de geprefereerde leverancier te zijn van producten en oplossingen voor de industriële en professionele markt. Andere leden van de groep zijn Telerex, Eltrex Motion, WonderWare Benelux, Rodax, CATS, CATS Power Design, MechaTronix en Cooling House. Het hoofdkwartier van de groep is gevestigd in Breda.

[embed]https://youtu.be/2E081GiK31U[/embed]