WINTERACTIE, gratis montage aanschaf TC2000 weegsysteem

Griptech Winteractie - hydraulisch weegsysteem TC2000 voor heftrucks intern transport

❄️‼️WINTERACTIE‼️❄️:

GRATIS montage bij aanschaf van een TC2000 tot 10T heftrucks op locatie binnen Nederland & België incl. hydrauliek aansluitingen en RAM beugel.

Contact de verkopers van Griptech BV op 📱(0416) 66 50 01, ✉️ info@griptech.nl of bestel via onze actie pagina: https://www.mobileweighing.com/winteractie/

LETs START WEIGHING✅

 

Over de TC2000; hydraulisch heftruck weegsysteem:

TC2000

Het beste hydraulische weegsysteem sinds 1996.
Nauwkeurigheid ± 0,2% van de truckcapaciteit

Zeer stabiel en hoogwaardig weegsysteem op basis van DMD (Dynamic Weight Determination software). Het beste weegresultaat is gegarandeerd in combinatie met de TC-indicator. Dit systeem heeft geen invloed op de capaciteit van de truck en is onafhankelijk van het zwaartepunt van de lading en kan worden gebruikt in combinatie met voorzetapparatuur. De weegcomponenten zijn ingebouwd in de heftruck en zijn ongevoelig voor overbelasting en impactkrachten en zijn geschikt voor intensieve en ruwe toepassingen.

ACTIEVOORWAARDEN: 

Bestel een TC2000 MBU-15 (max capaciteit truck 10T) systeem voor 31 maart 2021 via de actiepagina of stuur ons een email naar info@griptech.nl. Deze actie is alleen geldig voor heftruck dealers binnen Nederland en België. Montage op locatie door Griptech.

Griptech Weegsystemen

Griptech heeft vele jaren ervaring met het ontwikkelen en produceren van mobiele weegsystemen voor heftrucks en magazijntrucks, voornamelijk voor industriële toepassingen. Ondernemerschap is een sterk element in de geest van ons bedrijf.

Sinds de ontwikkeling van ons hoofdproduct – de mobiele hydraulische weegsysteem de TC2000 – is mobiel wegen onze missie geworden. Vandaag de dag hebben we een verscheidenheid aan mobiele weeg producten ontwikkeld en produceren en zijn we graag sparringpartner van importeurs, dealers en eindgebruikers over de hele wereld.

Met de ontwikkeling van de TC2000 in 1996 zijn alle vooroordelen tegen hydraulisch wegen verdwenen. De combinatie van robuustheid en nauwkeurigheid heeft ervoor gezorgd dat veel meer industrieën mobiel wegen gebruiken – ze werken liever slim dan hard!

Vandaag de dag worden er nieuwe TC-producten ontwikkeld – het nieuwste ijkwaardige weegsysteem voor de handelsdoeleinde, de TC4000, met een nauwkeurigheid van 0,1% van de truckcapaciteit.

Wij ontwerpen producten voor langdurig gebruik, want kwaliteit is belangrijk!


Mobiele service
Griptech GmbH en INS Intersoft Nexo zetten zich in voor een hoge productkwaliteit en de hoogste klanttevredenheid. Daarom is de zorg voor de klant het belangrijkste aspect van ons bedrijf en daarom streven we naar ondersteuning op alle mogelijke manieren.

Wij leveren concurrerend geprijsde reserveonderdelen met korte levertijden om de productie van onze klanten zo min mogelijk te verstoren. Om dit mogelijk te maken hebben we een uitgebreide voorraad en een betrouwbaar leveringssysteem.

Ons wereldwijde verkoop- en servicenetwerk met toegewijde technici staat klaar om uw weegsysteem te installeren en te onderhouden, inclusief jaarlijkse kalibratie, onderhoud en reparatie.

Wij bieden kalibratiediensten aan om ervoor te zorgen dat onze weegsystemen zowel nauwkeurig als betrouwbaar blijven

We zijn een gerenommeerde organisatie met bewezen capaciteiten en technische expertise en we streven ernaar om aan alle after sales verwachtingen van onze klanten te voldoen.