Winkhaus Nederland B.V.

Welkom bij Winkhaus

Winkhaus overtuigt zijn klanten al sinds 160 jaar met innovatieve producten en competente service en Made in Germany. Wereldwijd waarderen adviseurs en gebruikers de veelzijdige prestaties en hoge kwaliteit van onze innovatieve systeemoplossingen voor mechanische en elektronische toegangsorganisatie die toegang tot locaties, gebouwen, enĀ  deuren veiliger en inzichtelijker maken. Winkhaus heeft vijf Duitse vestigingen en internationale dochterbedrijven in acht landen en heeft ca. 2000 medewerkers in dienst. Samen met onze partners zijn wij wereldwijd aanwezig.

Moderne toegangscontrolesystemen van Winkhaus bieden u flexibele mogelijkheden voor uw gebouwbeheer en de bijbehorende veranderende gebruiksstructuren. Juist gebouwen als Datacenters, Warehousing, Utiliteitsbouw, Industrie, Kantoorgebouwen en Ziekenhuizen hebben vaak kwetsbare ruimtes en zones die beschermd moeten worden tegen onbevoegde toegang.

Onze elektronische sluitsystemen zijn exact afgestemd op deze hoge organisatievereisten en bieden de mogelijkheid om toegangsautorisatie centraal en snel te organiseren.
Winkhaus blueSmart onderscheidt zich bovendien door een vrijwel onbeperkte schaalbaarheid, enorme flexibiliteit, hoge kwaliteit en eenvoudige bediening.