Wie wordt de beste soldeerder van de Benelux?

Na het grote succes van de eerste editie op E&A 2019, zoeken we tijdens deze editie van de beurs voor de tweede keer naar de beste soldeerder van de Benelux. Drie dagen lang vertonen professionals hun skills op de beursvloer. Alle deelnemers willen zich tot ‘Beste soldeerder van de Benelux’ laten bekronen, maar er is slechts plek voor een winnaar. Handsolderen is nog steeds een geliefd onderdeel binnen het vakgebied. Dat bleek wel uit de belangstelling voor de eerste editie van deze competitie. Zowel het aantal deelnemers als de publieke belangstelling was groot. Binnen een minuut werd duidelijk wie deze pittige opdracht ging afronden en wie juist niet.

Dit project wordt mogelijk gemaakt met behulp van de exposanten en een professionele vakjury. Deelname aan dit project levert een groot aantal voordelen op. Zo is er volop aandacht voor, tijdens en na de beurs voor de soldeerder die voor uw bedrijf uitkomt. Zowel on- als offline wordt stilgestaan bij de deelnemers. Daarnaast is er ook ruimte vrijgemaakt voor contactmomenten met de deelnemende soldeerders en het aanwezige publiek.

Op dinsdag 16 maart van 10:00 tot 11.30 uur vindt de eerste bijeenkomst plaats over de invulling van het project en de deelnamemogelijkheden. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar projectmanager Miranda van Wijk.