Wanneer electronica productie van 1 stuk deel van je strategie is geworden

Productie van kleine series is niet aantrekkelijk. Lange levertijden zijn vaak de norm bij de productie  van prototypes en het manueel plaatsen van SMD’s is in toenemende mate onmogelijk omdat de componenten steeds kleiner worden. Deze omstandigheden leiden tot een dilemma die voor nagenoeg alle ontwikkelingsbedrijven niet te accepteren zijn. Een investering in een geschikt machinepark is bijna onvermijdelijk, zelfs als dit geen deel uitmaakt van de corebusiness van het bedrijf.

Beflex ontwikkelde zijn visie en toekomstig bedrijfsmodel vele jaren geleden; een volledig afgewerkte PCB binnen een week was de doelstelling. Jens Arnold, directeur van Beflex, legt uit dat deze visie vandaag is geïmplementeerd. De naam Beflex wordt steevast geassocieerd met “snelste prototypeleverancier”. Volgens Dhr. Arnold omvat dit, naast de snelle prijsaanbieding, de zeer korte termijn inkoop van elektronische componenten en PCB’s, evenals een snelle productie van de PCBA’s op de meest geschikte van hun drie locaties.

Lees het volledige bericht

SMD-TEC

Ervaren

Smd-Tec wordt geleid door specialisten met hands-on SMD productie ervaring sinds 1995, en meer dan 15 jaar verkoopservaring van machines voor electronica productie in Europa en de Benelux. Wij zorgen voor, tijdens en na de aankoop voor advies en support met onze eigen technische afdeling die instaat voor de installatie, training en on-site service.

Invest in the Best 

Bij Smd-Tec kan je terecht voor hoogwaardige en efficiënte machines die gerelateerd zijn aan electronica productie met onder andere inspectiemachines S.P.I., A.O.I.en X-ray systemen, Pick & Place machines, Dispensers, Selectief soldeermachines,  Vapor Phase machines, Reflow oven, component storage, … en meer. Kortom uw one stop shop in alle vertrouwen en top productie met volle gemoedsrust.

Wij leveren machines van betrouwbare en wereldvermaarde fabrikanten waaronder ESSEMTEC, VISCOM,  IBL, PVA, PILLARHOUSE, OPTICAL CONTROL, REPRINT, AUTOTRONIK en HERAEUS

Om op de hoogte te blijven van onze activiteiten kan u zich inschrijven op onze nieuwsbrief