Vlotte levertijd op thermal interface materialen

Vandaag een order plaatsen en vervolgens zes tot acht maanden wachten op levering? Niet wanneer u zaken doet met Thal Technologies! Wij leveren namelijk bijzonder snel de meest voorkomende thermal interface materialen, vaak al binnen enkele weken!

Thal Technologies levert warmtegeleidende materialen voor toepassing in elektronica. Wij selecteren enkel materialen van de hoogste kwaliteit om uw hardware te koelen. Door onze kennis en ervaring kunnen we uitstekend adviseren welke thermische interface bij uw vraag past.  Mocht een materiaal niet snel leverbaar zijn, kunnen we vaak een goed alternatief bieden. We houden basismaterialen op voorraad en beschikken over eigen apparatuur zodat we iedere gewenste vorm (en aantal) vlot voor u kunnen realiseren.

Als u goed wilt koelen, moet de thermische geleiding optimaal zijn. Voor elk warmteprobleem en budget hebben wij een passend product; van gel tot siliconen, van tape tot pads. Graag helpen wij u bij het maken van de juiste keuze.

Nieuwsgierig geworden naar onze producten en mogelijkheden? Kijk dan op onze website of bel ons op 036 – 202 60 60

Thal Technolgies

Thal Technologies; voor elk warmteprobleem een passende oplossing

“Thal Technologies levert warmtetechniek-halffabricaten voor elektronische toepassingen en led-verlichting”. Een mond vol inderdaad maar voor de meeste techneuten niet lastig te begrijpen. Vol enthousiasme weet directeur Ad Musters zijn vak toe te lichten. “De meeste mensen verbazen zich als ze ons mooie, ruime pand in Almere binnenkomen over wat er hier allemaal gebeurt. Waar het heel simpel gezegd op neerkomt, is dat we naast led’s vooral materialen leveren die elektronische componenten koelen”.

Maar niet alleen in de computerindustrie en de telecommarkt worden de warmtegeleidingsproducten toegepast. Thal levert ook componenten voor onder andere windmolens en vliegtuigcockpits. “De basis van ons werk is koeling van elektrotechniek. Warmtegeleiding via speciale rubbers op printplaten bijvoorbeeld of via tapes en gietmassa’s.” Daarnaast biedt het bedrijf warmtetechniekoplossingen voor led-verlichting. Talloze bruggen en tunnels die we dagelijks passeren zijn led-verlicht met componenten die bij Thal vandaan komen. “En ook straatverlichting, lichtstraten in distributiecentra van grote postorderbedrijven of de verlichting van een helikopterdek op boorplatforms”, vult Musters aan.

Het bedrijf dat vorig jaar haar 15-jarig bestaan vierde, timmert fors aan de weg. Met vijfentwintig medewerkers adviseert, assembleert en levert Thal wereldwijd aan klanten in de machinebouw, vliegtuigbouw, verlichtingswereld, computer- en telecomproductie, noem maar op.

Renewable energie en duurzame technieken

Ondertussen heeft de ondernemer zijn blik alweer verder vooruit gericht. “We zijn van huis uit een handelsfirma. Door de vlucht die led in de verlichtingswereld nam, vormden klantspecifieke led modules een groot deel van onze omzet.” De nadruk ligt nu echter op de handel in warmtegeleidingsproducten. “Waar de verlichtingsmarkt de afgelopen tien jaar enorm om specialisme en maatwerk vroeg, zien we led naar de toekomst toe steeds meer een commodity-product worden. Hoewel er natuurlijk altijd nog uitdagingen liggen op het vlak van led, waar wij met specifieke oplossingen antwoord op kunnen bieden. Onze kracht ligt ’m echt in klantspecifieke oplossingen voor warmtegeleiding van electronica en led, niet in standaardproducten. En dus kijken we nu naar nieuwe kansen in de markt. Bijvoorbeeld als het gaat om renewable energie en duurzame technieken.”

Thal Technologies is gespecialiseerd in het oplossen van uitdagingen bij overmatige warmte in elektronische producten. Door de combinatie van een uitgebreid aanbod van de meest innovatieve thermische producten en een hoog niveau van ervaring en knowhow, biedt Thal Technologies een oplossing voor warmte problematiek in elektronica.

Het assortiment bestaat uit een grote selectie van onder andere warmtegeleidende tapes, folie, siliconenrubber (gap filler), elektrisch isolerende tapes, insulated metal base circuit boards en heatsinks. Thal Technologies biedt een ruime keuze aan thermische hardware voor veel toepassingen. De oplossingen die Thal Technologies biedt zijn kosteneffectief en bovenal betrouwbaar.

Steeds meer bedrijven ontdekken Thal Technologies als betrouwbare leverancier. De klanten bevinden zich over heel de wereld. De branches variëren van machinebouw tot computer- en telecomproductie, van vliegtuigbouw tot straat- of tunnelverlichting.

Thal luistert, overlegt, denkt met u mee, adviseert, ontwerpt en produceert.