Vlakke automotive DC/DC converters

Door toepassing van Planar techniek is het Deutronic gelukt een zeer hoge vermogensdichtheid te creëren bij de nieuwste generatie galvanisch gescheiden DC/DC converters. Het vlakke ontwerp met afmetingen van 200x180x24,2mm maakt het mogelijk de converter eenvoudig in een applicatie op te nemen.
Naast de 150W en 450W uitvoeringen zijn er twee nieuwe zwaardere types uitgebracht om een stabiel DC boordnet te waarborgen in elektrische voertuigen.
De DVC853 heeft een nominaal vermogen van 1100W maar kan
4 seconden lang een power boost van 2200W leveren, terwijl de 1920W gespecificeerde DVC1903 kortstondig zelfs 3840W biedt Beide converters zijn uitgerust met een CAN interface volgens
het J1939 standaard. Hiermee worden parameters ingesteld en uitgelezen zoals de uitgangstroom, uitgangsspanning en temperatuur.
De DVC serie van Deutronic is bestand tegen schokken, trillen, snelle temperatuurwisselingen, vocht en agressieve atmosfeer.
Daarom zijn deze uitstekend inzetbaar om een stabiel boordnet te verzorgen voor dataterminals, verlichting en boordcomputers op heftrucks en zelfrijdende transportsystemen. Er zijn speciale versies om spanningsdippen op te vangen bij motorstart.

Elincom electronics

— WIJ GELOVEN DAT TECHNISCHE ONTWERPEN ALTIJD BETER KUNNEN —

Door in een vroeg stadium bij een ontwikkelproces betrokken te worden, kunnen we technische ontwerpen beter maken.

 

Welkom bij Elincom Electronics

We verzorgen succesvolle standaard en maatwerk oplossingen, door het volledige traject support te bieden: technische support bij het initiële design, naar prototyping en logistieke support bij leveringen voor serieproductie

Elincom Electronics is een gespecialiseerde distributeur van internationale topmerken, gericht op de Benelux markt.
Ons pakket bestaat uit standaard- en maatwerk componenten voor elektronica-productie, industriële automatisering en voor de ontwikkelaars van professionele armaturen in ledverlichting.

 

Toegevoegde waarde
Onze fabrikanten ontwikkelen en produceren high-end componenten en systemen. De kennis en ervaring van deze fabrikanten vormt een groot deel van onze meerwaarde. Hiermee heeft u toegang tot de eigenlijke ontwikkelaars van de componenten.

Elincom biedt u een stabiele groep contactpersonen die garant staan voor support op het hoogste niveau.

Elincom verzorgt:
– design-in op applicatieniveau
– technische support op systeem-, circuit- en componentenniveau
– componenten direct betrokken bij de bron
– gewenste invulling voor logistieke afhandeling