Videobeelden van demonstratie uitlezen van power supplies

Beste bezoeker van het Power Electronics Event 2019,

Bedankt voor uw aanwezigheid! Zonder u geen beurs. Mijn collega’s en ik hopen dat u terugkijkt op een informatieve, geslaagde dag.

Don Schriek van onze partner Excelsys Technologies gaf een live-demonstratie tijdens het Power Electronics Event 2019. Hij liet de mogelijkheden zien om power supplies op een makkelijke manier te kunnen uitlezen.

Klik HIER voor beelden van de live demonstratie en een interview met hem.

Wij danken Don van onze partner Excelsys voor zijn bijdrage!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het uitlezen van power supplies of andere power/magnetics/power measurement zaken? Wij helpen u graag. Mijn collega’s kunt u bereiken via:

email: sales-nl@acalbfi.nl
telefoon: +31 (0) 40-250 74 00

Wij zijn ook aanwezig op het D&E event. Wellicht treffen we elkaar daar!

Met hartelijke groet,

Susanne van Dijk
Marketing Manager

Acal BFi Benelux

Acal BFi Netherlands

Acal BFi helpt (high tech) bedrijven en (semi) overheden met advies, ontwerp en levering van elektronica componenten en systemen. Dit doen wij samen met onze producerende sister companies zoals Myrra, Noratel en Variohm en partners zoals Sierra Wireless, Keysight, FLIR en Advanced Energy.


Met zo’n 600 medewerkers verspreid over productielocaties en kantoren in 11 Europese landen helpen wij engineers naar tevredenheid die werkzaam zijn in de (maak)industrie, high tech, elektronica ontwikkeling en (semi) overheden zoals universiteiten en onderzoekslabs. Bedrijven en overheden kunnen dankzij ons hun meest innovatieve oplossing snel en tegen de beste kostprijs aan hun eindklant leveren. Ons moederbedrijf DiscoverIE is beursgenoteerd aan de London Stock Exchange.Onze specialismen:

Power Imaging
Test and Measurement Photonics
IoT, M2M, Wireless Cables and Connectors
Embedded Computing RF and Frequency Control
Magnetics Semiconductors
Sensors Fibre Optics

Volg ons: LinkedInTwitter