Veelzijdige temperatuurtransmitter

Langdurige stabiliteit, uitstekende meetprestaties en Bluetooth interface.

 

 

 

 

 

De Endress+Hauser iTEMP® TMT71/72 universele 1-kanaals temperatuurtransmitters zijn inzetbaar in alle industrieën en bij uitstek geschikt voor applicaties waar een nauwkeurige temperatuurmeting en langdurige stabiliteit is vereist.

Geïmplementeerde diagnostiekfuncties en uniforme diagnostische informatie volgens NAMUR NE107 bevordert zowel de mogelijkheid voor vroegtijdig ingrijpen in het proces als voorspellend onderhoud. Dit verhoogt de procesefficiëntie en installatiebeschikbaarheid.

De iTEMP® TMT71/72 is geschikt voor verschillende sensortypen met ingangen voor 2-, 3- en 4-draads technologie weerstandthermometers (RTD), thermokoppels (TC) en spannings(mV)- als weerstandtransmitters (Ω).
Er zijn drie verschillende versies: DIN-rail, kop versie, of veldbehuizing met optioneel een opsteek display, bluetooth interface verkrijgbaar met HART®7 protocol, EX en Marine certificering.

Gebruikersgemak en veilig toegang met geïntegreerde Bluetooth interface
De optionele geïntegreerde Bluetooth-interface met gecodeerde datatransmissie in combinatie met de universele SmartBlue app verbetert het gebruiksgemak. U heeft hierdoor snel toegang tot uw Endress+Hauser veldinstrumentatie voor inbedrijfstelling, onderhoud en diagnose, zelfs in explosiegevaarlijke gebieden.

Verbeter de proceskwaliteit door nauwkeurige meetresultaten
Voor een hoog productierendement en maximale kwaliteit is het noodzakelijk om procestemperaturen zo nauwkeurig en betrouwbaar mogelijk te meten. De TMT71/72 temperatuurtransmitters beschikken over vele standaardfuncties zoals sensordiagnose, elektronische diagnose en simulatie modes wat resulteert in een zeer betrouwbare werking van het meetpunt. Verbeterde meetresultaten met RTD sensoren worden bereikt door de transmitter–sensor matching volgens de Callendar-Van Dusen methode.

 

www.nl.endress.com/tmt71

www.nl.endress.com/tmt72

Endress+Hauser

Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van instrumentatie en oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Met onze hulp kunnen klanten hun processen optimaliseren met aandacht voor efficiëntie, veiligheid en mileu.