Vacature Software Application Engineer 1fte in Breda

Wat ga je doen?

Als Software Application Engineer (SAE) zorg je ervoor dat al onze applicaties optimaal werken, zorg je voor verdere (door) ontwikkeling van de ERP pakketten en dat ze ook optimaal presteren voor onze gebruikers. Naast de ERP pakketten zorg je er ook voor dat alle randapplicaties goed blijven werken, dat de koppelingen tussen de verschillende pakketten functioneren en dat de applicaties optimaal aansluiten bij onze bedrijfsprocessen.

Je bent verantwoordelijk voor het (functioneel) inrichten & (her-)configureren van de applicatie en het uitvoeren van wijzigingsvoorstellen om hiermee de bedrijfsprocessen continu te blijven ondersteunen; hiertoe behoort ook het technisch testen van de geleverde aanpassingen.

Je bent onderdeel van het IT team en in dat kader ook de 2e lijns support medewerker, je werkt samen met externe partijen op het gebied van software oplossingen, je geeft trainingen aan functioneel beheerders en je stelt richtlijnen en procedures op in samenspraak met de functioneel beheerders. Verder monitor je de status van de applicaties en ben je bezig met het beheer van de autorisatiestructuur binnen de applicaties en documenteer je de wijzigingen.

Wat heb je daarvoor nodig?

Je hebt minimaal een afgeronde MBO- 4 opleiding of een afgeronde HBO opleiding op het gebied van ICT. Je hebt 2 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie, je beschikt over ITIL v3 Foundation, Microsoft certificeringen op het gebied van Dynamics AX. Je kunt goed conceptualiseren, je beschikt over leervermogen en creativiteit en bent in staat om innovatief te handelen. Je bent sociaal vaardig, beschikt over een flinke dosis humor en je bent bereid om af en toe ‘s avonds of in het weekend te werken.

Vragen?

Voor vragen over de functie of over de procedure kun je contact opnemen met Sandra Schuiling (HR Business Partner a.i.) via telefoonnummer 076-5782009. Meer weten over de vacature?

Interesse?

Stuur dan je motivatie en CV naar vacature@8-lakes.com ter attentie van onze HR Business Partner a.i., Sandra Schuiling, of solliciteer via onderstaande button. We nemen dan op korte termijn contact met je op.

Solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Telerex Nederland B.V.

Telerex
Telerex is opgericht in 1970, importeert en distribueert elektronische en elektromechanische producten binnen de Benelux. Met ruim 60 medewerkers en vestigingen in Breda en Antwerpen biedt Telerex bouwstenen voor de OEM industriële elektronica markt. Telerex maakt deel uit van de Eight Lakes group die een sterke financiële onafhankelijke groeiende groep van bedrijven is met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Taiwan. Met 250 werknemers wordt een omzet van meer dan 90 miljoen € gerealiseerd binnen de industriële en professionele markt.

Missie
Telerex helpt u uw producten competitiever in de markt te zetten door wereldwijd de best passende componenten voor u te vinden en deze te leveren conform uw productieschema en op de door u gewenste locatie.

Producten
Na 45+ jaar import en distributie van elektronica en elektromechanische componenten, kunt u rekenen op Telerex om u de beste producten, hoe, waar en wanneer u maar wilt. Wij bieden voedingen, displays, computer-oplossingen, industriële automatisering producten, thermische oplossingen, connectoren, EMI afscherming producten, elektronica behuizingen en aanverwante producten.

Service
Financiële dienstverlening, logistiek excellence en customer support zijn de fundamenten waarop Telerex werd gebouwd. Gemeten door onze groeicurve en slagingspercentage, vermoeden we dat we iets goed te doen! Wij bieden concrete toegevoegde waarde, waardoor Telerex veel meer dan zomaar een halte op de route van uw product van producent tot eindgebruiker. Gewoon ons op de proef en zie hoe wij u allemaal kunnen ondersteunen door het proces van het verwerven, vervoeren, de financiering en de integratie van uw producten.