Vacature Hightech Productiemedewerker in Breda

Wat ga je doen?

Je levert producten binnen de aangegeven specificaties en binnen de afgesproken levertijd. Je gaat specifieke modules assembleren en testen met een beperkte complexiteit. De uitvoering van werk en administratie gaat volgens werkinstructies en afspraken. Je zorgt ervoor dat afwijkingen en problemen binnen het team bekend zijn en worden besproken. Je zorgt voor een correcte administratie. Je bent je bewust van het tijdig rapporteren van de voortgang, het tijdig melden van escalaties en het leveren van kwaliteit. Je werkt volgens de regels van Lean en veiligheid; je voert de werkzaamheden uit conform de veiligheidsvoorschriften waarbij verbetervoorstellen uiteraard worden gewaardeerd.

Wat heb je daarvoor nodig?

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding. Je hebt bij voorkeur enige jaren ervaring in een soortgelijke functie binnen een hightech of productieomgeving. Je hebt oog voor detail, je bent een teamplayer die ook in staat is zelfstandig te werken.

Vragen?

Voor vragen over de functie of over de procedure kun je contact opnemen met Sandra Schuiling (HR Business Partner a.i.) via telefoonnummer 076-5782009. De originele vacature zien?

Interesse?

Stuur dan je motivatie en CV naar vacature@8-lakes.com ter attentie van onze HR Business Partner a.i., Sandra Schuiling, of solliciteer via onderstaande button. We nemen dan op korte termijn contact met je op.

Solliciteer nu

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Telerex Nederland B.V.

Telerex
Telerex is opgericht in 1970, importeert en distribueert elektronische en elektromechanische producten binnen de Benelux. Met ruim 60 medewerkers en vestigingen in Breda en Antwerpen biedt Telerex bouwstenen voor de OEM industriële elektronica markt. Telerex maakt deel uit van de Eight Lakes group die een sterke financiële onafhankelijke groeiende groep van bedrijven is met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Taiwan. Met 250 werknemers wordt een omzet van meer dan 90 miljoen € gerealiseerd binnen de industriële en professionele markt.

Missie
Telerex helpt u uw producten competitiever in de markt te zetten door wereldwijd de best passende componenten voor u te vinden en deze te leveren conform uw productieschema en op de door u gewenste locatie.

Producten
Na 45+ jaar import en distributie van elektronica en elektromechanische componenten, kunt u rekenen op Telerex om u de beste producten, hoe, waar en wanneer u maar wilt. Wij bieden voedingen, displays, computer-oplossingen, industriële automatisering producten, thermische oplossingen, connectoren, EMI afscherming producten, elektronica behuizingen en aanverwante producten.

Service
Financiële dienstverlening, logistiek excellence en customer support zijn de fundamenten waarop Telerex werd gebouwd. Gemeten door onze groeicurve en slagingspercentage, vermoeden we dat we iets goed te doen! Wij bieden concrete toegevoegde waarde, waardoor Telerex veel meer dan zomaar een halte op de route van uw product van producent tot eindgebruiker. Gewoon ons op de proef en zie hoe wij u allemaal kunnen ondersteunen door het proces van het verwerven, vervoeren, de financiering en de integratie van uw producten.