Universele 1D en 2D Barcode scanner

Newland, fabrikant van een aantal van de snelste en meest veelzijdige barcodescanning-apparatuur heeft de FM430 geïntroduceerd. De eenvoudige programmering en een megapixelcamera maken de FM430 tot een fantastische scanner.

De FM430 is een sterke all-round fixed-mount scanner en is uitgerust met een 1D en 2D camera die vrijwel iedere 1D -en 2D-streepjescode met indrukwekkende snelheid en nauwkeurigheid scant. Bovendien zorgen de programmering, de IR-sensor en de lichtsensor voor een correcte scan, ook bij weinig licht.

De kleine voetafdruk van 41,5×49,5×24,5mm en de mogelijkheid om een externe trigger te geven om de scan te starten maakt van de scanner een goede hands-free oplossing mogelijk. Een optioneel rood-kruis laserpointer maakt het gebruik zelfs nog gebruiksvriendelijker. De IP54 waarde maakt het mogelijk om de scanner, als deze in een behuizing is geplaatst, ook buiten te gebruiken.

De FM430 heeft een RS-232 en USB koppelvlak, hiervoorzijn separaat de kabels leverbaar. Indien RS-232 gebruikt wordt is een 5DVC voeding nodig.

 

Elincom electronics

— WIJ GELOVEN DAT TECHNISCHE ONTWERPEN ALTIJD BETER KUNNEN —

Door in een vroeg stadium bij een ontwikkelproces betrokken te worden, kunnen we technische ontwerpen beter maken.

 

Welkom bij Elincom Electronics

We verzorgen succesvolle standaard en maatwerk oplossingen, door het volledige traject support te bieden: technische support bij het initiële design, naar prototyping en logistieke support bij leveringen voor serieproductie

Elincom Electronics is een gespecialiseerde distributeur van internationale topmerken, gericht op de Benelux markt.
Ons pakket bestaat uit standaard- en maatwerk componenten voor elektronica-productie, industriële automatisering en voor de ontwikkelaars van professionele armaturen in ledverlichting.

 

Toegevoegde waarde
Onze fabrikanten ontwikkelen en produceren high-end componenten en systemen. De kennis en ervaring van deze fabrikanten vormt een groot deel van onze meerwaarde. Hiermee heeft u toegang tot de eigenlijke ontwikkelaars van de componenten.

Elincom biedt u een stabiele groep contactpersonen die garant staan voor support op het hoogste niveau.

Elincom verzorgt:
– design-in op applicatieniveau
– technische support op systeem-, circuit- en componentenniveau
– componenten direct betrokken bij de bron
– gewenste invulling voor logistieke afhandeling