Uitstekende thermische overdracht met weinig aandrukkracht

Zachte thermisch geleidende pads zorgen bij beperkte aandrukkracht al voor uitstekende thermische overdracht. THERM-A-GAP HCS10 en de THERM-A-GAP 5XX serie van Parker Chomerics conformeren geheel naar de raakvlakken en drukken, bij slechts een beperkte aandrukkracht, de nog aanwezige luchtbelletjes tussen de raakvlakken naar buiten.

Zo kunnen meerdere componenten met slechts één pad worden gekoeld of kunnen grotere toleranties worden opgevangen wanneer er bijvoorbeeld naar een behuizing wordt gekoeld. De materialen kunnen geleverd worden op een drager van glasfiber of aluminium waarvan de laatste ook beschikbaar is met een plaklaag. Het materiaal is van zichzelf al enigszins kleverig wat het toepassen erg eenvoudig maakt.

Typisch zijn deze materialen terug te vinden in telecommunicatieapparatuur, consumentenelektronica, automotive, ruimte- en luchtvaart, (LED)verlichting, vermogenselektronica, mobiele apparaten en overal waar een overschot aan warmte gecontroleerd en maximaal afgevoerd dient te worden.

Elincom electronics

— WIJ GELOVEN DAT TECHNISCHE ONTWERPEN ALTIJD BETER KUNNEN —

Door in een vroeg stadium bij een ontwikkelproces betrokken te worden, kunnen we technische ontwerpen beter maken.

 

Welkom bij Elincom Electronics

We verzorgen succesvolle standaard en maatwerk oplossingen, door het volledige traject support te bieden: technische support bij het initiële design, naar prototyping en logistieke support bij leveringen voor serieproductie

Elincom Electronics is een gespecialiseerde distributeur van internationale topmerken, gericht op de Benelux markt.
Ons pakket bestaat uit standaard- en maatwerk componenten voor elektronica-productie, industriële automatisering en voor de ontwikkelaars van professionele armaturen in ledverlichting.

 

Toegevoegde waarde
Onze fabrikanten ontwikkelen en produceren high-end componenten en systemen. De kennis en ervaring van deze fabrikanten vormt een groot deel van onze meerwaarde. Hiermee heeft u toegang tot de eigenlijke ontwikkelaars van de componenten.

Elincom biedt u een stabiele groep contactpersonen die garant staan voor support op het hoogste niveau.

Elincom verzorgt:
– design-in op applicatieniveau
– technische support op systeem-, circuit- en componentenniveau
– componenten direct betrokken bij de bron
– gewenste invulling voor logistieke afhandeling