Uitgebreide informatiemarkt tijdens LabAnalyse

Tijdens LabAnalyse is er een uitgebreide informatiemarkt waar aanbieders van analyseapparatuur, reagentia, labbenodigdheden en overige labanalyseproducten zich presenteren. Zij tonen hier hun kennis en innovaties op het gebied van geavanceerde analysetechnieken. U kunt hier terecht met al uw vragen en om te netwerken

Een aantal maanden geleden werd de ICP-OES SPECTROGREEN gelanceerd in Nederland en België! Mogelijk heeft u al het een en ander gehoord over de nieuwste ICP van SPECTRO, maar bent u benieuwd welke meerwaarde de SPECTROGREEN echt te bieden heeft? Na een paar maanden gewerkt te hebben met de analyzer deelt onze expert Tineke Mink graag haar ervaringen met ons via deze blog. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de stand van Sysmex.

LabMakelaar Benelux coördineert op onafhankelijke, persoonlijke en efficiënte wijze zowel de aan- als verkoop van gebruikte laboratoriumapparatuur en -meubilair. Via de marktplaats kunt u zelf eenvoudig en efficiënt uw overtollige en waardevolle laboratorium instrumenten, -apparatuur en -inrichting verkopen of zelf zoeken naar voordelig geprijsde, tweedehands laboratoriuminstrumenten en laboratoriumapparatuur. Bezoek LabMakelaar Benelux tijdens LabAnalyse voor alle informatie.

Microscopen vormen het fundament van Nikon’s healthcare business unit. Ze ondersteunen onderzoekers met hun brede assortiment geschikt voor educatieve doeleinden tot geavanceerde onderzoek. Hiermee draagt Nikon bij aan de verbetering van geneesmiddelenonderzoek. Nikon vertelt u tijdens LabAnalyse op hun stand alles over de optische techniek Emboss contrast.

Dijkstra-Vereenigde is al ruim 60 jaar leverancier van A-merk laboratorium equipment en heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in maatwerk oplossingen tot industriële schaalgrootte. Maatwerk oplossingen voor ovens, waterbaden, klimaatkasten en veel meer

Chromatografie is een breed toegepaste analyse techniek in laboratoria. Voor het analyseren van een mengsel, is het vooralsnog nodig om enige vorm van scheiding van componenten uit te voeren. In de klassieke chromatografie werd er gebruik gemaakt van een sferische silica kolom, met deeltjesgrootten variërend van 30-60 µm. Tegenwoordig zijn er meerdere variaties en pakkingmaterialen, één daarvan is monolithische silica. Bezoek de stand van GL Sciences voor alle ins en outs.

InProcess-LSP is gespecialiseerd in proces analytische technologie (PAT) en levert verschillende analytische services op het gebied van methode ontwikkeling, troubleshooting, training en instrument ontwikkeling. De NanoFlowSizer, het eerste commerciële proces analytische instrument voor deeltjesgrootte karakterisering van nanodeeltjes, in stromende nanosuspensies is door INPROCESS-LSP ontwikkeld en in maart 2019 geïntroduceerd.

Om incidenten zoals desinfectieresten in dranken, bacteriële aantasting van vruchtensap en grondstoffen van lage kwaliteit te voorkomen, is procesanalyse een integraal onderdeel van het productieproces. Voor snelle, maar betrouwbare bepalingen in het productieproces biedt het innovatieve Reflectoquant®-systeem van Merck kwantitatieve digitale resultaten met behulp van een breed scala aan parameterspecifieke teststrips. Merck kan u er alles over vertellen op de informatiemarkt van LabAnalyse.

Setaram biedt al meer dan 70 jaar hoogwaardige instrumenten voor materiaal karakterisatie, zelfs bij de meest uitdagende experimenten. Met de introductie van de Setline® maakt Setaram zijn expertise op het gebied van thermische analyse beschikbaar voor academische toepassingen, zoals materiaalkunde, metallurgie, polymeren en fysische chemie, chemische energie, engineering, geowetenschappen, farmacie en voedingswetenschappen. Voor meer informatie kunt u terecht op de stand van SALM EN KIPP.

Het Waters BioAccord-systeem is een geïntegreerd systeem dat hoogwaardige LC-MS biofarmaceutische analyses voor elke gebruiker gemakkelijker maakt. Een eenvoudig te gebruiken systeemoplossing waarmee u direct beslissingen kunt nemen. De BioAccoed geeft altijd de juiste kwaliteit van de resultaten. Dit komt dat het een zelf kalibrerend, zelf optimaliserend en zelfvoorzienend systeem is. Het levert de benodigde kwaliteitsgegevens om de uitdagingen aan te gaan waarmee u dagelijks wordt geconfronteerd tijdens de ontwikkeling van biofarmaceutica. Bent u hierin geïnteresseerd? Bezoek dan de stand van Waters.

Ook de volgende bedrijven zijn te vinden op de informatiemarkt van LabAnalyse: AddspeX, Benelux Scientific, Bruker, BÜCHI Labortechnik, Da Vinci Laboratory Solutions, Gilson International, Interscience, JEOL (Europe), JSB, Joint Analytical Systems, Metrohm, PerkinElmer, Shimadzu en Veolia Water Solutions & Technologies

Website: