UHF antenne die nooit een tag mist

Newave Sensor Solutions, waarvoor Elincom de Europese distributie verzorgt, heeft een innovatief UHF antenne-design gemaakt waarmee buitengewone lees-resultaten bereikt kunnen worden. Door de opbouw van de antennestructuur wordt een homogeen RF signaal verstuurd.

Ten opzichte van standaard patch-antennes heeft de Newave Wave Antenne een langwerpig leesveld. De antennes zijn in een behuizing en als folie verkrijgbaar, de folie kan eenvoudig onder vloerbedekking of nagenoeg onzichtbaar achter muurbekleding zoals behang verwerkt worden.

Beide uitvoeringen zijn er in een hoogte van 100cm, 167cm en 220cm waarmee bijvoorbeeld een portaal gecreëerd kan worden die van vloer tot plafond leesbereik heeft. De antennes hebben een Gain van 3, 4,5 en 5,5 dBi en een impedantie van 50 ohm.

Door twee antennes naast elkaar te zetten met 1/2 golflengte verschil kan een volledig dekkend RF signaal worden bereikt. Dat resulteert in een antenne die geen RFID tag mist in zijn doelzone, maar geen tags leest buiten de zone.

Elincom electronics

— WIJ GELOVEN DAT TECHNISCHE ONTWERPEN ALTIJD BETER KUNNEN —

Door in een vroeg stadium bij een ontwikkelproces betrokken te worden, kunnen we technische ontwerpen beter maken.

 

Welkom bij Elincom Electronics

We verzorgen succesvolle standaard en maatwerk oplossingen, door het volledige traject support te bieden: technische support bij het initiële design, naar prototyping en logistieke support bij leveringen voor serieproductie

Elincom Electronics is een gespecialiseerde distributeur van internationale topmerken, gericht op de Benelux markt.
Ons pakket bestaat uit standaard- en maatwerk componenten voor elektronica-productie, industriële automatisering en voor de ontwikkelaars van professionele armaturen in ledverlichting.

 

Toegevoegde waarde
Onze fabrikanten ontwikkelen en produceren high-end componenten en systemen. De kennis en ervaring van deze fabrikanten vormt een groot deel van onze meerwaarde. Hiermee heeft u toegang tot de eigenlijke ontwikkelaars van de componenten.

Elincom biedt u een stabiele groep contactpersonen die garant staan voor support op het hoogste niveau.

Elincom verzorgt:
– design-in op applicatieniveau
– technische support op systeem-, circuit- en componentenniveau
– componenten direct betrokken bij de bron
– gewenste invulling voor logistieke afhandeling