Track leddrivers voor railspots

Voor railspots heeft KGP leddrivers geïntegreerd in de voet, waardoor het armatuur compacter gebouwd kan worden en de driver niet wordt opgewarmd door de led. Dat is gunstig is voor de levensduur van de driver.

Deze driver is geschikt voor de meest gangbare 3 fasen rails en leverbaar in de kleuren zwart RAL9005, grijs RAL7035 en wit RAL9010. De gewenste fase is instelbaar met een ingebouwde draaiknop. Er zijn drie constant current drivers in 18W, 28W en 34W en bij elk type is de stroom met een 2 polige dipswitch instelbaar.

Dimbare varianten zoals 1-10V en DALI zijn binnenkort beschikbaar terwijl een bluetooth variant nog dit jaar gepland staat. Deze drivers hebben een ENEC keur en 5 jaar garantie.

Elincom electronics

— WIJ GELOVEN DAT TECHNISCHE ONTWERPEN ALTIJD BETER KUNNEN —

Door in een vroeg stadium bij een ontwikkelproces betrokken te worden, kunnen we technische ontwerpen beter maken.

 

Welkom bij Elincom Electronics

We verzorgen succesvolle standaard en maatwerk oplossingen, door het volledige traject support te bieden: technische support bij het initiële design, naar prototyping en logistieke support bij leveringen voor serieproductie

Elincom Electronics is een gespecialiseerde distributeur van internationale topmerken, gericht op de Benelux markt.
Ons pakket bestaat uit standaard- en maatwerk componenten voor elektronica-productie, industriële automatisering en voor de ontwikkelaars van professionele armaturen in ledverlichting.

 

Toegevoegde waarde
Onze fabrikanten ontwikkelen en produceren high-end componenten en systemen. De kennis en ervaring van deze fabrikanten vormt een groot deel van onze meerwaarde. Hiermee heeft u toegang tot de eigenlijke ontwikkelaars van de componenten.

Elincom biedt u een stabiele groep contactpersonen die garant staan voor support op het hoogste niveau.

Elincom verzorgt:
– design-in op applicatieniveau
– technische support op systeem-, circuit- en componentenniveau
– componenten direct betrokken bij de bron
– gewenste invulling voor logistieke afhandeling