Stretchbare, elektrisch geleidende stof voor flexibele elektronica applicaties

Laird en Statex lanceren gezamenlijk een nieuwe rekbare, vergulde stof waarbij silver selective plating en hoge elektrische geleiding mogelijk zijn aan beide zijden van de rekbare stof. Deze nieuwe ontwikkeling kan veelvuldig gebruikt worden in flexibele elektronica applicaties, componenten die te vinden zijn in consumenten/ professionele draagbare producten, maar ook in medische apparatuur, militaire applicaties, ruimtevaart en op de auto gerichte, kritieke systemen.

De vergulde stof biedt een direct electisch geleidend patroon en circuit dankzij de dikte en het oppervlak van de stof. Dankzij de puur zilveren metallisatie zullen productprestaties verbeteren en de betrouwbaarheid toenemen. Bovendien worden kosten gereduceerd tijdens het productieproces. Uniek aan deze applicatie is dat het meer stretch- en wascycli mogelijk maakt, zonder afbreuk te doen aan de originele performance, waardoor het een hogere prestatie vertoont dan traditionele, geleidende inkten.

Laird en Statex bieden de mogelijkheid om de vergulde stof te bestellen per rol (patroon-geplateerd) of al verwerkt tot kant-en-klaar item, zoals sensoren. Diensten zoals stansen, lamineren met meerdere lagen, draadverbinding, LED-populatie of batterijimplementatie worden als value-added service aangeboden. De twee bedrijven ondersteunen klanten vanaf het denkproces en het ontwerpstadium tot en met de (massa)productie.

Product kenmerken:

  • Zilveren lage elektrische weerstand
  • Hoge duurzaamheid
  • Wasbaar
  • Rekbaarheid
  • Fine pitch
  • Kleef- en coatingopties
  • Voldoet aan RoHS / Reach

Voor meer informatie: info@telerex-europe.com

Telerex Nederland B.V.

Telerex
Telerex is opgericht in 1970, importeert en distribueert elektronische en elektromechanische producten binnen de Benelux. Met ruim 60 medewerkers en vestigingen in Breda en Antwerpen biedt Telerex bouwstenen voor de OEM industriële elektronica markt. Telerex maakt deel uit van de Eight Lakes group die een sterke financiële onafhankelijke groeiende groep van bedrijven is met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Taiwan. Met 250 werknemers wordt een omzet van meer dan 90 miljoen € gerealiseerd binnen de industriële en professionele markt.

Missie
Telerex helpt u uw producten competitiever in de markt te zetten door wereldwijd de best passende componenten voor u te vinden en deze te leveren conform uw productieschema en op de door u gewenste locatie.

Producten
Na 45+ jaar import en distributie van elektronica en elektromechanische componenten, kunt u rekenen op Telerex om u de beste producten, hoe, waar en wanneer u maar wilt. Wij bieden voedingen, displays, computer-oplossingen, industriële automatisering producten, thermische oplossingen, connectoren, EMI afscherming producten, elektronica behuizingen en aanverwante producten.

Service
Financiële dienstverlening, logistiek excellence en customer support zijn de fundamenten waarop Telerex werd gebouwd. Gemeten door onze groeicurve en slagingspercentage, vermoeden we dat we iets goed te doen! Wij bieden concrete toegevoegde waarde, waardoor Telerex veel meer dan zomaar een halte op de route van uw product van producent tot eindgebruiker. Gewoon ons op de proef en zie hoe wij u allemaal kunnen ondersteunen door het proces van het verwerven, vervoeren, de financiering en de integratie van uw producten.