Spraakmakende beursgadget voor E&A bekend!

Spraakmakende beursgadget voor E&A bekend!

De inschrijving voor de beurs is officieel geopend en ook de voorbereidingen voor het conferentieprogramma en de beursprojecten zijn in volle gang. Verder is er leuk nieuws te melden in de vorm van de presentatie van een beursgadget. Oorspronkelijk zou deze gadget op de World of Technology (WoTS) worden geïntroduceerd. Maar omdat deze beurs verplaatst is, is besloten om de presentatie op E&A te houden. Samen met de sponsoren is besloten om het beursgadget aan 1.500 bezoekers van de E&A beurs aan te bieden. Met een enthousiaste groep exposanten zijn de voorbereidingen voor de ‘E&A Parrot’ hervat. Dit ‘voice recording device’ in de vorm van een papegaai wordt live op de beurs geproduceerd.

Een ingebouwde microfoon neemt een regel tekst op en vervormt deze tot een vijftal special effects. Deze bijzondere effecten kunnen tijdens de beurs ‘live’ geünlockt worden. De functionaliteiten in combinatie met het trendy en kleurrijke design (zie schets in afbeelding) vormen de ideale gadget voor jong en oud. Een groot voordeel van het gadget is dat deze zowel tijdens als na de beurs door bezoekers te gebruiken is.

Ontwikkelaar Dekimo gaat nu aan de slag met het prototype en de vormgeving. Zeer binnenkort bespreken Eurocircuits en ontwerper Saar Drimer het ontwerp van deze gadget en de multilayer PCB.

U kunt, als exposant van de beurs, nog aansluiten bij dit project als sponsor/deelnemer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met branchemanager Marc Berkouwer of projectmanager Melvin Brink.