Speed-up Your FPGA-on-Board Design Flow

With the complexity of FPGA’s now approaching that of ASICs and SoCs, designers must consider more advanced FPGA implementation flows. At our presentation we will demonstrate the key steps of the FPGA-PCB co-design process, highlighting the value at each stage. Equally applicable to FPGA/HDL Designers, Librarians, Systems Engineers and PCB Layout Designers, we show how we accelerate the FPGA to PCB integration task.

InnoFour B.V.

Onze missie is om tools, technologie en methodologieën te bieden op het gebied van elektronisch en mechanisch ontwerp, met als doel te innoveren, de ontwikkelingscyclus te verkorten en voorspelbaarder te zijn. In onze portfolio bieden we de allerbeste producten en oplossingen om de ontwerpuitdagingen aan te gaan die de ingenieurs vandaag tegenkomen, zoals het verkorten van de time-to-market, het verhogen van de productiviteit en het produceren van meer concurrerende producten.

InnoFour, gevestigd in Almelo – Nederland, met vestigingen in Lund en Stockholm – Zweden en Jessheim – Noorwegen is een channel partner voor Mentor, a Siemens Business, Downstream Technologies, DfR Solutions, CircuitByte, SamacSys en Omnify Software in België, Denemarken, IJsland, Luxemburg, Noorwegen, Zweden en Nederland. InnoFour is Solution Partner van Siemens PLM Software voor de distributie en support van Polarion.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website op www.innofour.com