SPD-10S-277S-serie: hoogwaardige geminiaturiseerde 10 kA overspanningsbeveiliging

MEAN WELL brengt de nieuwe SPD-10S-277S uit, een serie die klein van formaat en voordelig is, met veiligheidskeurmerken en een constante maximale stroomafgifte van 10 kA. De belangrijkste kenmerken zijn de laag gemeten grensspanning (MLV) en het spanningsbeschermingsniveau (UP). Deze kan de hoge piekspanning van blikseminslag naar de armaturen drastisch verminderen, waardoor de levensduur van de armaturen wordt verlengd.

SPD-10S-277S thermisch beschermde overspanningsbeveiliging is zelfbeschermend en speciaal ontworpen om kortstondige piekspanningen af te leiden in commerciële ledverlichting buitenshuis. Deze is uitgevoerd met een thermisch beschermde varistor en de ingebouwde thermische ontkoppelingsfunctie voorkomt catastrofale uitval en brandgevaar, zelfs onder extreme omstandigheden. Een ingebouwde led-indicator geeft aan wanneer de module aan vervanging toe is.

Eigenschappen

  • Aansluittypen van de serie
  • UL 1449 type 4 componentconstructie
  • Bescherming lijn naar aarde en lijn naar lijn
  • 10 kA maximale stroomafgifte (lmax.), 8/20 μs
  • Thermisch beschermd
  • Dubbel geïsoleerde bekabeling
  • LED-statusindicator
  • IP66-ontwerp voor installaties binnen of buiten
  • Geschikt voor overspanningsbeveiliging van de LED-driver met klasse I-isolatie
  • 10 kV overspanningsbeveiliging

Voor meer informatie:info@luxendi.com

Luxendi

Luxendi geeft fabrikanten van verlichtingsapplicaties de mogelijkheid om snel te schakelen in de LED markt en hun product portfolio uit te breiden gebaseerd op LED’s en accessoires die een duurzaam en kwaliteitsvol eindproduct garanderen.

We zijn gepassioneerd door licht. Licht heeft een emotioneel effect op mensen en een directe impact op rendabiliteit. We trachten ernaar de betrouwbare partner te zijn van zowel de lichtontwerpers als van de verlichtingsfabrikanten. Verder hebben we een breed gamma van accessoires –reflectors, lenzen, heatsinks, drivers etc.– op voorraad zodat u snel kan reageren. Ook bieden we mogelijkheden voor maatwerk en assemblage.

Luxendi is de officiële verdeler van de Xicato LED lichtbronnen voor de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Xicato is alom gewaardeerd als marktleider in het creëren van LED modules met een ongekende lichtkwaliteit, duurzaamheid, esthetiek en garanties. Daarnaast leveren wij producten van Mean Well, MechaTronix, Optoga, Gaggione, Blueview, Ledlink, Adura LED Solutions, Nata, Lumitech, Edison Opto, LEDiL, Dalcnet, Prolight Opto, Efore, Kathod, Electro Terminal, GlacialTech, Self Electronics, Laird en Diffractive Optics.

Luxendi maakt onderdeel uit van de Eight Lakes group. Met vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Taiwan, een jaaromzet van ruim 90 miljoen EUR en meer dan 250 medewerkers zet de Eight Lakes group alle middelen in om de geprefereerde leverancier te zijn van producten en oplossingen voor de industriële en professionele markt. Andere leden van de groep zijn Telerex, Eltrex Motion, WonderWare Benelux, Rodax, CATS, CATS Power Design, MechaTronix en Cooling House. Het hoofdkwartier van de groep is gevestigd in Breda.

[embed]https://youtu.be/2E081GiK31U[/embed]