SOM-STM32MP157; beeldverwerking, communicatie en real-time controle in één chip

We kunnen niet toveren, maar we brengen wel alles onder één dak! De nieuwe System on Module (SoM) van Kontron Electronics biedt geconcentreerde rekenkracht voor visualisatie, internetcommunicatie en veeleisende besturingstaken in de mechanica en apparaattechniek.

Drie processorkernen in één behuizing bieden voor elke taak de juiste systeemoplossing. Op basis van het Linux-besturingssysteem verwerkt de Cortex A7 Dual Core alle complexe visualisatietaken, inclusief de weergave van webcontent. Met de Cortex M4-processor beschikt de STM32MP157 over een bewezen microcontroller voor een breed scala aan randapparatuur.

Deze SoM is derhalve een uitstekende systeemmodule om uiterst compacte, krachtige apparaat- of machinebesturingen te realiseren in combinatie met bestaande of maatwerk baseboards. De ondersteuning van standaard touch displays en de draadloze technologie die het IoT gebruikt, is vanzelfsprekend.

Of u nu uw eigen baseboard wilt ontwikkelen of dat wij het voor u doen: In ieder geval is de SoM-STM32MP157 de uitstekende basis voor een snel en betrouwbaar ontwerp en succes voor uw project.

Eigenschappen van de SoM-STM32MP157

  • Dual Cortex-A7 kern en Cortex-M4 in één behuizing
  • 3D GPU
  • Schaalbare geheugenuitbreiding
  • Embedded Linux besturingssysteem aan boord, inclusief alle drivers voor communicatie en LCD-/touch interfaces
  • Communicatie en Real-time in één intelligent pakket
  • Vereist slechts één voeding (3,3 V)

Wilt u meer (technische) informatie? Klik hier voor de datasheet.

Of neem contact op met info@telerex-europe.com

Telerex Nederland B.V.

Telerex
Telerex is opgericht in 1970, importeert en distribueert elektronische en elektromechanische producten binnen de Benelux. Met ruim 60 medewerkers en vestigingen in Breda en Antwerpen biedt Telerex bouwstenen voor de OEM industriële elektronica markt. Telerex maakt deel uit van de Eight Lakes group die een sterke financiële onafhankelijke groeiende groep van bedrijven is met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Taiwan. Met 250 werknemers wordt een omzet van meer dan 90 miljoen € gerealiseerd binnen de industriële en professionele markt.

Missie
Telerex helpt u uw producten competitiever in de markt te zetten door wereldwijd de best passende componenten voor u te vinden en deze te leveren conform uw productieschema en op de door u gewenste locatie.

Producten
Na 45+ jaar import en distributie van elektronica en elektromechanische componenten, kunt u rekenen op Telerex om u de beste producten, hoe, waar en wanneer u maar wilt. Wij bieden voedingen, displays, computer-oplossingen, industriële automatisering producten, thermische oplossingen, connectoren, EMI afscherming producten, elektronica behuizingen en aanverwante producten.

Service
Financiële dienstverlening, logistiek excellence en customer support zijn de fundamenten waarop Telerex werd gebouwd. Gemeten door onze groeicurve en slagingspercentage, vermoeden we dat we iets goed te doen! Wij bieden concrete toegevoegde waarde, waardoor Telerex veel meer dan zomaar een halte op de route van uw product van producent tot eindgebruiker. Gewoon ons op de proef en zie hoe wij u allemaal kunnen ondersteunen door het proces van het verwerven, vervoeren, de financiering en de integratie van uw producten.