Snelste geheugenkaart ter wereld

Apacer, de wereldleider in industriële opslag, heeft met de CF express, de snelste geheugenkaart ter wereld. Dit is ideaal voor 4K of 8K UHD beeldverwerking en herkenningstoepassingen.

De combinatie van PCIe met 3D TLC NAND-flashgeheugen is onmisbaar high-performance computing, AI, deep learning en intelligente beeldanalyse. Deze kleinste en snelste geheugenkaart, CFexpress Type. B is opgebouwd met industrial grade 3D TLC NAND- flashgeheugen geschikt voor -40 ~ +85°C.

Dankzij de PCIe NVMe Gen3x2-interface biedt deze theoretische overdrachtssnelheden tot 2 GB/s. Dat is drie a vier keer hoger dan SDXC en CFast2.0. De PCIe SSD-oplossingen van Apacer maken gebruik van unieke firmwaretechnologieën om volledige gegevensbescherming te bereiken.

Via End-to-End Data Protection-technologie kunnen foutieve gegevens in realtime gedetecteerd en gecorrigeerd worden wat data- integriteit en betrouwbaarheid van gegevens aanzienlijk verbeterd.

Elincom electronics

— WIJ GELOVEN DAT TECHNISCHE ONTWERPEN ALTIJD BETER KUNNEN —

Door in een vroeg stadium bij een ontwikkelproces betrokken te worden, kunnen we technische ontwerpen beter maken.

 

Welkom bij Elincom Electronics

We verzorgen succesvolle standaard en maatwerk oplossingen, door het volledige traject support te bieden: technische support bij het initiële design, naar prototyping en logistieke support bij leveringen voor serieproductie

Elincom Electronics is een gespecialiseerde distributeur van internationale topmerken, gericht op de Benelux markt.
Ons pakket bestaat uit standaard- en maatwerk componenten voor elektronica-productie, industriële automatisering en voor de ontwikkelaars van professionele armaturen in ledverlichting.

 

Toegevoegde waarde
Onze fabrikanten ontwikkelen en produceren high-end componenten en systemen. De kennis en ervaring van deze fabrikanten vormt een groot deel van onze meerwaarde. Hiermee heeft u toegang tot de eigenlijke ontwikkelaars van de componenten.

Elincom biedt u een stabiele groep contactpersonen die garant staan voor support op het hoogste niveau.

Elincom verzorgt:
– design-in op applicatieniveau
– technische support op systeem-, circuit- en componentenniveau
– componenten direct betrokken bij de bron
– gewenste invulling voor logistieke afhandeling