Smd-Tec levert Nieuwste Essemtec Equipment bij ELC Lighting

ELC Lighting BV (Gemert) is marktleider op gebied van DMX apparaten gebruikt voor het aansturen van verlichtingsapparaten en licht effecten voor onder andere concerten, theaters en musea. Een succesverhaal van een bedrijf met een wereldwijde afzetmarkt die de volledige ontwikkeling en productie van haar producten in Nederland realiseert.

ELC zorgt voor het WOW effect

De naam ELC Lighting zegt je misschien niet zoveel maar als je ooit naar een concert, museum, theatervoorstelling of voetbalwedstrijd bent geweest, mag je er zeker van zijn dat je een staaltje van hun technologie heb mogen aanschouwen. De core business van het bedrijf zijn de zogenaamde DMX apparaten die simpel gezegd ervoor zorgen dat alle soorten van lichten en speciale effecten met elkaar communiceren om kleurprofielen en bewegingen te synchroniseren met muziek. Het resultaat is een totaalbeleving voor het oor én het oog.

Made in Holland

Het in eigen beheer verzorgen van de ontwikkelingen en de productie maakt al meer dan een decennium deel uit van het succesverhaal van het bedrijf.  Om blijvend tegemoet te komen aan de nieuwe innovaties en het efficiënter beheren van de elektronica productie heeft ELC Lighting geïnvesteerd in de allernieuwste Essemtec Puma4 Pick & Place machine en het Cubus Automatische Component Storage systeem.

Automatische voorraadbeheer en zero downtime productomschakeling

De Essemtec Puma4 is voorzien van de nieuwste hardware met onderhoudsvrije dubbele lineaire motoren, een mineraal gegoten frame, tot 160 feederposities en snelheden tot >18.000 cpu. De software is één van de belangrijkste features die de gebruiker in staat stelt om snel programma’s aan te maken en zero downtime product omschakelingen uit te voeren.

De integratie van het Essemtec Cubus component storage systeem zorgt voor het aanleveren van het juiste component op het juiste moment. Het volautomatische beheer van de componentlocaties en uitgiftes verhoogd de efficiëntie van de productielijn, garandeert kortere doorlooptijden en een nauwkeurig overzicht van de actuele voorraad.

LEES HET VOLLEDIGE VERHAAL

 

SMD-TEC

Ervaren

Smd-Tec wordt geleid door specialisten met hands-on SMD productie ervaring sinds 1995, en meer dan 15 jaar verkoopservaring van machines voor electronica productie in Europa en de Benelux. Wij zorgen voor, tijdens en na de aankoop voor advies en support met onze eigen technische afdeling die instaat voor de installatie, training en on-site service.

Invest in the Best 

Bij Smd-Tec kan je terecht voor hoogwaardige en efficiënte machines die gerelateerd zijn aan electronica productie met onder andere inspectiemachines S.P.I., A.O.I.en X-ray systemen, Pick & Place machines, Dispensers, Selectief soldeermachines,  Vapor Phase machines, Reflow oven, component storage, … en meer. Kortom uw one stop shop in alle vertrouwen en top productie met volle gemoedsrust.

Wij leveren machines van betrouwbare en wereldvermaarde fabrikanten waaronder ESSEMTEC, VISCOM,  IBL, PVA, PILLARHOUSE, OPTICAL CONTROL, REPRINT, AUTOTRONIK en HERAEUS

Om op de hoogte te blijven van onze activiteiten kan u zich inschrijven op onze nieuwsbrief