Smd-Tec installeert Selectief Soldeermachine bij Niko

Niko (Sint-Niklaas) is het meest bekend als grootste speler op de Belgische markt van schakelaars en stopcontacten. In de afgelopen 100 jaar bleef het bedrijf altijd sterk inzetten op vooruitstrevende productietechnieken. Mooi voorbeeld hiervan is de recente investering in de Selectief Soldeermachine die wordt ingezet bij de productie van de nieuwste producten voor onder andere huisautomatisatie.

Om nieuwe en innovatieve producten te ontwikkelen is het noodzakelijk om in eigen beheer de prototypes en (een deel van) de productie te kunnen verzorgen. De nauwe band tussen R&D en de productie afdeling zorgt voor een eindproduct dat voldoet aan alle nodige criteria. en niet alleen m.b.t. gebruiksgemak en veiligheid, maar ook met economisch en ecologisch verantwoorde produceerbaarheid.  Deze aanpak heeft hun recent nog de “Factory of the Future” Award opgeleverd.

Op basis van de behoeften van zijn toepassingen heeft Niko de Pillarhouse Jade Selectief Soldeermachine geselecteerd voor de productie van de nieuwste generatie van geconnecteerde stopcontacten voor huisautomatisatie. De machine heeft een zeer hoge graad van stabiliteit en betrouwbaarheid in de solderingen die ze uitvoert. Dit is belangrijk omdat de stroom van het stopcontact door deze soldering gaat. De stopcontacten zijn CEBEC gekeurd, wat hun betrouwbaarheid en veiligheid bevestigt. lees meer…

SMD-TEC

Ervaren

Smd-Tec wordt geleid door specialisten met hands-on SMD productie ervaring sinds 1995, en meer dan 15 jaar verkoopservaring van machines voor electronica productie in Europa en de Benelux. Wij zorgen voor, tijdens en na de aankoop voor advies en support met onze eigen technische afdeling die instaat voor de installatie, training en on-site service.

Invest in the Best 

Bij Smd-Tec kan je terecht voor hoogwaardige en efficiënte machines die gerelateerd zijn aan electronica productie met onder andere inspectiemachines S.P.I., A.O.I.en X-ray systemen, Pick & Place machines, Dispensers, Selectief soldeermachines,  Vapor Phase machines, Reflow oven, component storage, … en meer. Kortom uw one stop shop in alle vertrouwen en top productie met volle gemoedsrust.

Wij leveren machines van betrouwbare en wereldvermaarde fabrikanten waaronder ESSEMTEC, VISCOM,  IBL, PVA, PILLARHOUSE, OPTICAL CONTROL, REPRINT, AUTOTRONIK en HERAEUS

Om op de hoogte te blijven van onze activiteiten kan u zich inschrijven op onze nieuwsbrief