Smd-Tec en PVA organiseren Conformal Coating Demodag

Worstelt u met vragen over coating product-materiaal, welke machine nodig is, hoe de uitharding te doen, de PCB handeling, welke valve nodig is, … Schrijf u dan in voor onze Demo dag ism PVA op 1 oktober 2019 te Helmond.

PVA (Precision Valve & Automation) is sinds 1992 fabrikant van geautomati-seerde en handmatige selectieve conformal coatingsystemen in combinatie met closed-loop controle, die hoge  nauwkeurigheid en herhaalbaarheid garandeert voor gebruik in middel tot grote volumes. Verder biedt het op maat oplossingen en machines voor uitharden en handling, waardoor het een one-stop-shop is voor coating oplossingen.

Tijdens onze Demonstratie & Technologie Dag zullen we de productlijn introduceren met professionele uitleg van de do’s en don’ts voor het coatingproces met lezingen en live demo en tests.

Meer info en inschrijven 

SMD-TEC

Ervaren

Smd-Tec wordt geleid door specialisten met hands-on SMD productie ervaring sinds 1995, en meer dan 15 jaar verkoopservaring van machines voor electronica productie in Europa en de Benelux. Wij zorgen voor, tijdens en na de aankoop voor advies en support met onze eigen technische afdeling die instaat voor de installatie, training en on-site service.

Invest in the Best 

Bij Smd-Tec kan je terecht voor hoogwaardige en efficiënte machines die gerelateerd zijn aan electronica productie met onder andere inspectiemachines S.P.I., A.O.I.en X-ray systemen, Pick & Place machines, Dispensers, Selectief soldeermachines,  Vapor Phase machines, Reflow oven, component storage, … en meer. Kortom uw one stop shop in alle vertrouwen en top productie met volle gemoedsrust.

Wij leveren machines van betrouwbare en wereldvermaarde fabrikanten waaronder ESSEMTEC, VISCOM,  IBL, PVA, PILLARHOUSE, OPTICAL CONTROL, REPRINT, AUTOTRONIK en HERAEUS

Om op de hoogte te blijven van onze activiteiten kan u zich inschrijven op onze nieuwsbrief