SLK 7: It’s a kind of magic!

Elektronische elementen worden kleiner en kleiner. De meest recente LED drivers mogen bijvoorbeeld maar 11mm hoog zijn. Deze verkleinde hoogte helpt lichtontwerpers om armaturen te ontwerpen die extreem plat zijn. Toch zijn er nog slechts een beperkt aantal component manufacturers die flat solutions bieden voor de ideale power supply.

Maar hulp is onderweg: de SLK 7 connector met een hoogte van 11mm past perfect in deze uiterst platte armaturen en kan gebruikt worden voor bedrading tot wel 2,5 mm² groot. De vijf poles bieden plaats voor zowel de power supply als de light control.

Alle voordelen op een rijtje

  • Uiterst plat – slechts 11 mm hoog and 27 mm breed
  • Vijf poles voor power supply en light control
  • Verschillende fixing en earthing opties

Superkrachten

De SLK 7 connector maakt daisy-chain wiring mogelijk aan de installatiezijde. De bovenste en onderste terminals van het double decker component zijn onderling geconnecteerd. Doordat er twee terminals zijn per pole voor internal wiring, kunnen er twee drivers aangesloten worden. Flexibele bedrading kan gebruikt worden voor de bovenste terminals van de SLK 7. Ze kunnen ook gemakkelijk losgelaten worden door de release levers te activeren.

Ruime keuze

U kan kiezen tussen screw en PIEC (push-in-earth contact) earthing. De fixing pins van de SLK 7 connector passen in de standaard cutouts, net als zijn voorgangers: de SLK 3 en SLK 5 connectors.

Hier begint de magie!

Voor aluminium profielen (ALP), gebruikt SLK 7 een zogenaamd fir-tree fixation system. Al dat u moet doen, is de kleine “fir-tree” in het profiel duwen en de connector verplaatsen naar de gewenste positie (of hem er horizontaal uitduwen en hem zo releasen). U hebt geen gereedschap nodig. Het is super gemakkelijk! Een alternatief is de versie met adhesive tape langs twee kanten. Deze oplossing bespaart u enorm veel plaats!

Voor meer informatie: info@luxendi.com

Luxendi

Luxendi geeft fabrikanten van verlichtingsapplicaties de mogelijkheid om snel te schakelen in de LED markt en hun product portfolio uit te breiden gebaseerd op LED’s en accessoires die een duurzaam en kwaliteitsvol eindproduct garanderen.

We zijn gepassioneerd door licht. Licht heeft een emotioneel effect op mensen en een directe impact op rendabiliteit. We trachten ernaar de betrouwbare partner te zijn van zowel de lichtontwerpers als van de verlichtingsfabrikanten. Verder hebben we een breed gamma van accessoires –reflectors, lenzen, heatsinks, drivers etc.– op voorraad zodat u snel kan reageren. Ook bieden we mogelijkheden voor maatwerk en assemblage.

Luxendi is de officiële verdeler van de Xicato LED lichtbronnen voor de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Xicato is alom gewaardeerd als marktleider in het creëren van LED modules met een ongekende lichtkwaliteit, duurzaamheid, esthetiek en garanties. Daarnaast leveren wij producten van Mean Well, MechaTronix, Optoga, Gaggione, Blueview, Ledlink, Adura LED Solutions, Nata, Lumitech, Edison Opto, LEDiL, Dalcnet, Prolight Opto, Efore, Kathod, Electro Terminal, GlacialTech, Self Electronics, Laird en Diffractive Optics.

Luxendi maakt onderdeel uit van de Eight Lakes group. Met vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Taiwan, een jaaromzet van ruim 90 miljoen EUR en meer dan 250 medewerkers zet de Eight Lakes group alle middelen in om de geprefereerde leverancier te zijn van producten en oplossingen voor de industriële en professionele markt. Andere leden van de groep zijn Telerex, Eltrex Motion, WonderWare Benelux, Rodax, CATS, CATS Power Design, MechaTronix en Cooling House. Het hoofdkwartier van de groep is gevestigd in Breda.

[embed]https://youtu.be/2E081GiK31U[/embed]