SLD-80-serie: slanke en lineaire 80W LED-driver

MEAN WELL onthult de nieuwe lineaire SLD-serie met zowel mechanische als specificatievoordelen. De lancering van deze serie komt tegemoet aan de eisen voor bredere en afwijkende verlichtingstoepassingen. Het slanke en lineaire profiel is geschikt voor decoratieve verlichting/bewegwijzering en lineaire luminaire toepassing.

De 12V/24V-modellen leveren constante spanning en stroom voor elke 12V/24V LED-stripapplicatie in de markt. Het 56V-model is geschikt voor elk luminair LED-ontwerp met een uitgangsspanning tussen 30 V en 56 V. Het heeft een constante powermodus waardoor het aantal modellen minder is. De ingebouwde potentiometer is zo ontworpen dat de gebruiker de uitgangsstroom van de driver van minimaal 700 mA tot maximaal 2100 mA flexibel kan instellen.

Bovendien is de SLD-serie ontworpen voor klasse II/2 en met SELV (brandbestendige kunststof behuizing en voltage onder de 60) en daardoor veiliger voor alle gebruikers. De in- en uitgang met drukklemmen maken het het montageproces voor installateur en fabrikant ook eenvoudiger. De serie kan worden gebruikt voor paneel-, strip-, koofverlichting, decoratieve verlichting en bewegwijzering en displays.

De SLD-50-serie (50W) volgt in september.

Eigenschappen van de SLD-80

  • Breed ingangsbereik 110~305 VAC
  • Slank en lineair behuizingsontwerp
  • Ingebouwde actieve PFC-functie en tot 92% efficiëntie
  • Ontwerp met klasse 2/II en SELV
  • Bescherming: Kortsluiting/overspanning/overtemperatuur
  • 3 jaar garantie

Voor meer informatie: info@luxendi.com

Luxendi

Luxendi geeft fabrikanten van verlichtingsapplicaties de mogelijkheid om snel te schakelen in de LED markt en hun product portfolio uit te breiden gebaseerd op LED’s en accessoires die een duurzaam en kwaliteitsvol eindproduct garanderen.

We zijn gepassioneerd door licht. Licht heeft een emotioneel effect op mensen en een directe impact op rendabiliteit. We trachten ernaar de betrouwbare partner te zijn van zowel de lichtontwerpers als van de verlichtingsfabrikanten. Verder hebben we een breed gamma van accessoires –reflectors, lenzen, heatsinks, drivers etc.– op voorraad zodat u snel kan reageren. Ook bieden we mogelijkheden voor maatwerk en assemblage.

Luxendi is de officiële verdeler van de Xicato LED lichtbronnen voor de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Xicato is alom gewaardeerd als marktleider in het creëren van LED modules met een ongekende lichtkwaliteit, duurzaamheid, esthetiek en garanties. Daarnaast leveren wij producten van Mean Well, MechaTronix, Optoga, Gaggione, Blueview, Ledlink, Adura LED Solutions, Nata, Lumitech, Edison Opto, LEDiL, Dalcnet, Prolight Opto, Efore, Kathod, Electro Terminal, GlacialTech, Self Electronics, Laird en Diffractive Optics.

Luxendi maakt onderdeel uit van de Eight Lakes group. Met vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Taiwan, een jaaromzet van ruim 90 miljoen EUR en meer dan 250 medewerkers zet de Eight Lakes group alle middelen in om de geprefereerde leverancier te zijn van producten en oplossingen voor de industriële en professionele markt. Andere leden van de groep zijn Telerex, Eltrex Motion, WonderWare Benelux, Rodax, CATS, CATS Power Design, MechaTronix en Cooling House. Het hoofdkwartier van de groep is gevestigd in Breda.

[embed]https://youtu.be/2E081GiK31U[/embed]