Sense of Contact: al 20 jaar hét event voor sensortechnologie

Op 11 december 2019 viert Sense of Contact het twintig jarig jubileum in Jaarbeurs Utrecht. De tijd ver vooruit werd in 1999 op het eerste event de mogelijkheden van sensortechnologie benadrukt. Vanaf dat begin zit de kracht in de combinatie van een sterk inhoudelijk lezingenprogramma en de ruime expertise van de exposanten. Er wordt iedere editie aandacht gegeven aan ontwikkelingen en onderzoeken op het gebied van sensoren. Technische professionals, experts uit industriële markten en wetenschappers komen bij dit event bijeen.

In de komende editie staan de presentaties in het teken van de actuele en de toekomstige toepassingen van sensortechnologie. Juist in deze tijd met een snelle ontwikkeling in de technologie, wordt in het programma ruimte gegeven aan de concrete mogelijkheden en onderzoeken.

De programmacommissie bestaat uit André Boer (KROHNE), Wybren Jouwsma (Bronkhorst High Tech), Eric Leijten (TE Connectivity), Rolf de Boer (Smartec) en Paddy French (TU Delft). Voor het programma van Sense of Contact worden vooraanstaande wetenschappers en deskundigen uitgenodigd om te spreken in de tracks ‘Today’ en ‘Tomorrow’.

Onderwerpen die hoogstwaarschijnlijk aan bod zullen komen zijn: onderhoud voor industrieën voorspellen, toepassingen van sensoren, Distributed Sensor Systems, IoT sensoren, Piezoelectric actuators / ontsluiting van data en een slim energienetwerk (power-to-gas).

Exposanten kunnen ook onderwerpen / potentiële sprekers aandragen door een mail te sturen naar Marc Berkouwer.

Om de twintigste editie te vieren met veel deskundigheid, professionele expertise en nieuwe ontwikkelingen vanuit exposanten is deelname met een table-top al mogelijk voor € 1.000,- (excl. BTW). Voor dit bedrag ontvangt u tevens 2 gratis VIP kaarten voor het uitnodigen van uw relaties en/of klanten. Inschrijven voor een table-top kan digitaal via de website.

Sense of Contact vindt gelijktijdig plaats met de International MicroNano Conference (10 en 11 december). Exposanten van beide events delen de beursvloer, waardoor bezoekers zich kunnen laten informeren over zowel sensor- als nanotechnologie. Beide events hebben wel een eigen inhoudelijk lezingenprogramma.

Heeft u vragen over Sense of Contact of ontvangt u graag meer informatie, neem dan contact per mail contact op met Marc Berkouwer of telefonisch via 033-4657507.