Secure Remote Access, Secure IIoT & Automation Cybersecurity

Secure Remote Access

Secure Remote access is zeer nuttig bij de productie, hetzij bij de leverancier van de machine of voor de eigen supportafdeling van de eindklant. Toch is cybersecurity van het fabrieksnetwerk net zo belangrijk. 

Op welke wijze ontmoeten de productieoptimalisatie en algemene beveiligingsrichtlijnen elkaar?

Cybersecurity vormt de kern van de MB connect line producten. De oplossingen worden getest door een autonome certificeringsinstantie en zijn gecertificeerd voor een “hoog beveiligingsniveau”.

De MB connect line oplossingen zijn ook ontworpen voor industriële automatisering mensen, waardoor ze gecontroleerde, maar toch echt transparante, toegang hebben tot de machine en haar netwerkcomponenten, via Ethernet, USB of serieel. De moderne tools van de programmeeromgeving, zoals “auto-discover” (SEARCHoverIP) en de zoekfunctionaliteit, blijven behouden zelfs op afstand via het internet.

Eigenschappen

  • Eenvoudige en transparante toegang tot machine- en netwerkcomponenten
  • Centrale configuratie van de routers en datamodems op de serversite (mbCONNECT24)
  • Flexibele interface connectiviteit met Ethernet, USB en Serieel
  • Remote Access en Data Collection in één systeem

Security Facts

  • Alleen uitgaande verbindingen van gebruikers en apparaten naar de server (mbCONNECT24)
  • Zeer schaalbare toegangsrechten zoals IP / poort op apparaten achter de router
  • Firmware-updates en configuratiewijzigingen worden geïmplementeerd vanaf de serversite (mbCONNECT24)
  • Geïntegreerde firewall

4S Industrie B.V.

Uw partner voor Secure Remote Access & IIoT Automation Cybersecurity

4S Industrie B.V. is in 2008 ontstaan vanuit de vraag om bij machinebouwers en eindgebruiker naast PLC en HMI ook remote service en maintenance op engineering te verlenen. Vanuit die basis is het bedrijf uitgegroeid tot specialist in Operation Technology (OT) cybersecurity oplossingen.

Denk hierbij aan het veilig binnenhalen en verwerken van uw machine data, remote service & maintenance, automation firewall en Secure your Factory. Doordat wij luisteren naar uw vraag, continu innoveren en vanuit onze ervaring praktisch te werk gaan, zijn wij in staat u van een passende oplossing te voorzien. Hierin maken wij geen onderscheid in standaard- of maatwerkoplossingen, in nieuwe of bestaande systemen.

We werken daarbij samen met internationale leveranciers, die in hun gebied als technisch marktleider gezien kunnen worden, hoofdzakelijk met het stempel: “Made in Germany”.

Wij bieden hiermee krachtige oplossingen, waarmee u stilstand kan reduceren, service verlenen en aanbieden tegen de laagst mogelijk kosten en uw productie netwerk kan beveiligen. Kortom uw concurrentiepositie verbeteren.