Schleifenbauer introduceert de nieuwe DPM27/E energiemeter

De geschikte oplossing voor energiemeting in een verdeelkast. 

De DPM27/E is de nieuwe 27-kanaals energiemeter van Schleifenbauer, die in april 2019 is geïntroduceerd. Met een compact formaat van 12 DIN is het een ideale toepassing voor intelligente energiemeting in een verdeelinrichting.

De nieuwe DPM27/E heeft uitgebreide communicatie opties. 

De nieuwe DPM27/E, de opvolger van de eerste DPM27 energiemeter, is voorzien van een Ethernetpoort, een USB-poort en twee Databus-aansluitingen. Dit biedt een verscheidenheid aan communicatie opties en maakt het beheer van meerdere apparaten via het netwerk mogelijk. Geen zorgen over connectiviteit, door de universele platformondersteuning. Daarnaast biedt de sensorpoort de mogelijkheid om omgevingssensoren tot te passen. 

Meer info: https://www.schleifenbauer.eu/nl/energiemeters/dpm27e/

Schleifenbauer Products B.V.

Schleifenbauer Products is een Europese producent van energiemeters voor datacenters en utiliteiten. Wij maken maatwerk-PDUs voor klanten in heel Europa. Het product wordt aangepast aan Uw wensen omdat we van mening zijn dat een PDU een zeer kritisch element is op het kruispunt van uw infrastructuur en IT. Hier is geen ruimte voor compromissen, alleen de juiste PDU is goed genoeg voor u. Onze hele bedrijfsfilosofie en productie is afgestemd op het maken van maatwerk producten van hoge kwaliteit. Bijzondere situaties bij opdrachtgevers vragen immers om flexibele oplossingen. Unieke oplossingen die 100% beschikbaarheid nastreven en naadloos integreren met iedere denkbare omgeving.