Remenergie frequentieregelaars

Koch heeft de DES serie modulen voor de opslag en het terugleveren van remenergie van bijvoorbeeld frequentieregelaars en motorcontrollers uitgebreid met een zwaardere uitvoering.

De DES3.0 heeft ten opzichte van de DES2.0 een factor 1,5 meer energieopslag door een zwaardere vermogenselektronica. Waar de DES2.0 ongeveer 800Ws kan opslaan, gaat de DES3.0 al tot 1200Ws.

De zelflerende DES modulen zijn uitbreidbaar met EM modulen om nog hogere capaciteiten te halen en worden optimaal ingezet bij kort cyclische bewegingen. De cyclustijden gaan daarmee drastisch naar beneden, de levensduur van de regelaar neemt toe en er is een besparing op energiekosten en CO2 uitstoot.

Naast de DES is er ook DEV module die functioneert als een UPS om een regelaar na stroomuitval nog kort te kunnen gebruiken om de machine naar een veilige positie te kunnen sturen of om productieverliezen te voorkomen.

Elincom electronics

— WIJ GELOVEN DAT TECHNISCHE ONTWERPEN ALTIJD BETER KUNNEN —

Door in een vroeg stadium bij een ontwikkelproces betrokken te worden, kunnen we technische ontwerpen beter maken.

 

Welkom bij Elincom Electronics

We verzorgen succesvolle standaard en maatwerk oplossingen, door het volledige traject support te bieden: technische support bij het initiële design, naar prototyping en logistieke support bij leveringen voor serieproductie

Elincom Electronics is een gespecialiseerde distributeur van internationale topmerken, gericht op de Benelux markt.
Ons pakket bestaat uit standaard- en maatwerk componenten voor elektronica-productie, industriële automatisering en voor de ontwikkelaars van professionele armaturen in ledverlichting.

 

Toegevoegde waarde
Onze fabrikanten ontwikkelen en produceren high-end componenten en systemen. De kennis en ervaring van deze fabrikanten vormt een groot deel van onze meerwaarde. Hiermee heeft u toegang tot de eigenlijke ontwikkelaars van de componenten.

Elincom biedt u een stabiele groep contactpersonen die garant staan voor support op het hoogste niveau.

Elincom verzorgt:
– design-in op applicatieniveau
– technische support op systeem-, circuit- en componentenniveau
– componenten direct betrokken bij de bron
– gewenste invulling voor logistieke afhandeling