Programma conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2019

Het programma van de conferentie Bits, Bricks & behaviour 2019 staat online. Opnieuw is er een zeer interresant en gevraieerd programma samengesteld. Toonaangevende bedrijven op het gebied van gebouw automatisering presenteren zich in lezingen en informeren de bezoekers met ontwikkeloingen en noviteiten uit de branche.

Het doel van de conferentie is om de ontwikkelingen binnen gebouw automatisering aan te kaarten. Cyber security, het klimaatakkoord en de energietransitie zijn hedendaagse thema’s die terug komen in het programma. De conferentie Bits, Bricks & Behaviour onderscheid zich van andere conferenties en seminars door vast te houden aan de drie pijlers: Bits, Bricks & Behaviour. De presentaties in deze drie tracks richten zich op de data in gebouwen, het gebouw en de invloed van de gebruiker op gebouwbeheersystemen. Hierdoor is de aansluiting bij de branche gewaarborgd en de hedendaagse actuele thema’s aan bod.

Voor de plenaier opening zijn twee top-sprekers aan de conferentie verbonden. Diederik Samson zal de conferentie aftrappen, gevolgd door een presentatie van Ad van Wijk over de positie van waterstof in de energietransitie.

Bekijk het programma van de conferentie via deze link.

Website: