PASVE® Montage en service kogelkraan

PASVE® is een montage en service kogelkraan voor Satron VG-type niveau- en druktransmitters, VO optische sensoren en andere Satron apparatuur met een G1-procesaansluiting.

Hoe werkt de PASVE® Montage en service kogelkraan?

Door de draaiende beweging die je maakt met onze PASVE® kogelkraan, draai je de sensor weg van het proces maar blijft de tank afgesloten.

Hierdoor hoeft de procesdruk niet overwonnen te worden en vindt er minimaal verlies van procesvloeistof plaats. Zodra de sensor uit zijn meetpositie is weggedraaid, is de tank afgesloten en kan de sensor verwijderd en/of teruggeplaatst worden.
De veiligheid wordt hierdoor ook vergroot, doordat het mogelijk is om eenvoudig en veilig de transmitter te verwijderen van het proces voor onderhoud en reiniging.

PASVE® is verkrijgbaar in een handbediend type of uitgerust met een pneumatische actuator.

SATRON Instruments Nederland

Satron Instruments Nederland (eerder bekend als EMAC Engineering) is al 20 jaar de distribiteur van het Finse Satron Instruments Inc. in Nederland, Vlaanderen en recent ook in Duitsland.

 

Satron Instruments ontwerpt en produceert hoogwaardige procesinstrumenten en meetapparatuur voor de zuivel Industrie, pulp- en papierindustrie, de voedselverwerking, de chemische industrie en meer.
In ons assortiment kunt u apparatuur vinden om druk, drukverschil, troebelheid en niveau te meten.

Onze producten zijn een combinatie van de nieuwste technologie en van tientallen jaren kennis en ervaring. We werken constant aan het verbeteren van onze producten om te voldoen aan de eisen van de klant.

SATRON is ISO gecertificeerd. Daarnaast beschikken een aantal van hun producten over certificaten zoals EHEDG en ATEX.

 

Bezoek de website voor meer informatie over Satron.