PASVE® Dual, dubbele montage en service kogelkraan

PASVE® Dual dubbele montage en service kogelkraan voor twee pH transmitters met een diameter van 12 mm.
Hij kan gebruikt worden met alle soorten pH transmitters met deze afmeting.

Hoe werkt de PASVE®Dual, dubbele Montage en service kogelkraan?

Bij sommige processen is het nodig de meting redunant uit te voeren. Door gebruik te maken van de PASVE Dual is het mogelijk tussen twee sensoren, met vaste intervallen, te wisselen. Andere processen hebben een dusdanig pH verloop, dat dit niet door een type pH sensor gemeten kan worden. Door gebruik te maken van de PASVE Dual kan men de juiste sensor in contact laten komen met het proces.

Tevens maakt de PASVE Dual het mogelijk om te reinigen en te kalibreren van de pH transmitter zonder het proces stil te zetten. Dit kan zo nodig automatisch gedaan worden. Om de sensor te beschermen tijdens schurende processen, kan de sensor alleen op het exacte moment van de meting in de meetstand gezet worden. PASVE Dual is verkrijgbaar in een handmatig te bedienen uitvoering of met een pneumatische of elektrische actuator.

SATRON Instruments Nederland

Satron Instruments Nederland (eerder bekend als EMAC Engineering) is al 20 jaar de distribiteur van het Finse Satron Instruments Inc. in Nederland, Vlaanderen en recent ook in Duitsland.

 

Satron Instruments ontwerpt en produceert hoogwaardige procesinstrumenten en meetapparatuur voor de zuivel Industrie, pulp- en papierindustrie, de voedselverwerking, de chemische industrie en meer.
In ons assortiment kunt u apparatuur vinden om druk, drukverschil, troebelheid en niveau te meten.

Onze producten zijn een combinatie van de nieuwste technologie en van tientallen jaren kennis en ervaring. We werken constant aan het verbeteren van onze producten om te voldoen aan de eisen van de klant.

SATRON is ISO gecertificeerd. Daarnaast beschikken een aantal van hun producten over certificaten zoals EHEDG en ATEX.

 

Bezoek de website voor meer informatie over Satron.