Panametrics Transport PT900 ultrasone opklembare flowmeter voor vloeistoffen

De Panametrics TRANSPORT PT900, is gebruiksvriendelijk, eenvoudig en intuïtief

Met de PT900 opklembare ultrasone flowmeter voor vloeistoffen kunt u binnen enkele minuten een flowmeting uitvoeren op leidingen van 0,5 tot 24 inch.

De PT900 is uitermate geschikt als tijdelijke-, test- of verificatiemeting, en werkt ten minste 12 uur op de ingebouwde batterij.

De 1- of 2 kanaals PT900 bestaat uit een set ultrasone transducers met kleminrichting, transducer kabelset met een lengte van 8 meter, en een transmitter. Dit alles netjes verpakt in een degelijke nylon draagtas.

De transmitter communiceert d.m.v. bluetooth met een tablet of smartphone met Android besturingssysteem.
Met de gratis PT900 Android app configureert u de leidingmaat, leidingmateriaal, soort vloeistof en soort transducer. De app berekent voor u de juiste afstand tussen de transducers.

Optioneel leverbaar met:

Bleutooth Tablet
Energiemeetkit met 2 surface mount 4-draads PT1000
GE PocketMike wanddiktemeter
Oplaadbare reserve batterij

Informeer gerust naar een demonstratie of het huren van de PT900

Contact:

GE Oil & Gas Netherlands B.V.
De Wel 18 Hoevelaken
e-mail : nl.sensing.sales@ge.com
Tel. 033 467 8950

 

GE Oil & Gas Netherlands B.V.

GE Oil & Gas is een toonaangevende leverancier van geavanceerde sensortechniek voor flow-, druk en gasanalysemetingen, turbine en generatorbesturingssystemen en conditiemonitoring van roterende installaties en niet-destructief onderzoek van materialen en installaties. Wij leveren de ‘healthcare’ voor kritische bedrijfsonderdelen en vergroten nauwkeurigheid, produktiviteit en veiligheid. Onze klanten zijn actief in de industrie waaronder Olie & Gas, Energiecentrales, Luchtvaart, Metaal, Grondstoffen en Automobielindustrie.