Onafhankelijke online agenda voor industrie en techniek

Advercom lanceert Industriekalender

Onafhankelijke online agenda voor industrie en techniek

Industriekalender heet de nieuwe online agenda in en voor de industrie en technieksector. Op Industriekalender worden alle vakevenementen ontsloten die voor de professionals in de Nederlandse proces-, productie-industrie en machinebouw het bezoeken waard zijn.

De evenementen zijn eenvoudig te vinden via de maandkalenders en via scroll-lijsten met per evenement een korte beschrijving en link naar de website van de organisator met programma, deelname-informatie en mogelijkheid tot aanmelden. Ook de ‘Zoek Evenementen’-functie is voorhanden. Na invoer van bijvoorbeeld de naam, locatie of datum is hiermee ‘met een druk op de knop’ het gezochte evenement te vinden.

Naast de bouwkalender-website geeft Advercom ook de industriekalender-nieuwsbrief uit. Elke twee weken presenteert deze gratis publicatie de Top 15 van belangwekkende bouwevenementen die de komende weken voor de deur staan.

Op Industriekalender neemt Advercom alle vakevenementen op, zolang ze maar thema’s en onderwerpen brengen die wetenswaardig zijn voor de industrie en technieksector. Daarmee profileert industriekalender.nl zich als een onafhankelijke webportal. Zowel grotere vakbeurzen, congressen en symposia als de meer kleinschalige seminars, studiemiddagen en excursies zijn vertegenwoordigd. De gebruikelijke evenementen op locatie (in congreszaal of beurshal) zijn in gezelschap van een (groeiend aantal) online congressen, cursussen en webinars.

Advercom heeft Industriekalender vooral in het leven geroepen om de dikwijls drukbezette leidinggevenden in de verschillende disciplines – die actief betrokken zijn bij de bedrijfsvoering, het beleid, de productie, in- en verkoop en technische vraagstukken – een helder overzicht te bieden van alle relevante vakevenementen en hen vlot de weg te wijzen naar het evenement van keuze.

Maar ook andere mensen die in de industrie werkzaam dan wel geïnteresseerd zijn, vinden op industriekalender.nl de evenementen van hun gading.

Met het complete overzicht van relevante evenementen helpt Industriekalender ook de organisatoren van evenementen, zoals beursorganisaties en onderwijsinstellingen, maar ook kleinere branche- of studieverenigingen, bij het inplannen van hun festiviteiten. En eenmaal gepland, kunnen ze hun evenementen weer aanbieden voor opname in de industriekalender.

Zo blijft Industriekalender de brede, onafhankelijke online agenda voor de industrie en techniek.

Industriekalender.nl

Advercom, gevestigd in Santpoort-Noord, is actief in sales, marketing en SEO. Naast Industriekalender publiceert Advercom tevens bouwkalender.nl

_______________________________________

Advercom BV • Dijkzichtlaan 2 • 2071 EZ Santpoort-Noord, Nederland • tel. +31 (0)23 737 07 63 • advercom.nl

 

 

Industriekalender

Industriekalender is de online agenda die alle relevante industriële en technische evenementen publiceert zoals vakbeurzen, (online) congressen, symposiums, webinars, seminars en lezingen.

  • Focus op procesindustrie, productie industrie en machinebouw
  • 17.700 bezoekers per maand
  • 8.300 ontvangers nieuwsbrief
  • Industriekalender is uniek. Dit is het enige platform met een overzicht van alle evenementen