Omlijsting van het embedded systeem

Minder vaak in de belangstelling staat de behuizing van een embedded systeem. Toch is de ‘verpakking’ een belangrijker onderdeel dan u misschien zou verwachten. Tenslotte beschermt het de componenten voor invloeden van buitenaf. Op de markt zijn natuurlijk veel standaardbehuizingen te vinden, maar het is ook heel goed mogelijk om een custom-made product te krijgen. Van tekening tot eindproduct zijn er legio opties.

De juiste behuizing is cruciaal voor het succes van uw embedded systeem. Zoals eerder benoemd is de keuze in standaard en custom-design oplossingen groot. Jan Minnaard van Batenburg Mechatronica laat voorbeelden zien en gaat dieper in op de technische overwegingen. Te denken valt dan aan materialen, vormen afmetingen maar ook stof- en vochtbestendigheid. Als laatste gaat hij in op de juist gekozen look & feel en het effect hiervan op het succes van het betreffende systeem.

Op de vraag hoe u het beste human interface design voor uw applicatie krijgt, geeft Dytos het antwoord. Tijdens de lezing worden er voorbeelden gegeven en uw kennis vergroot op het gebied van het integreren van uw capacitieve sensor. Aan het einde van de lezing heeft u een idee hoe u zich kunt onderscheiden van de concurrent.

Klik hier voor het complete programma en meld u aan voor een gratis bezoek.