Nieuwe apparaatconnectoren voor Profinet-toepassingen

De nieuwe M12-apparaatconnectoren voor Profinet-toepassingen van Phoenix Contact vullen de uitgebreide serie vermogensconnectoren M12 POWER aan.

De connectoren zijn confectioneerbaar of met litzen voorgeconfectioneerd en stellen u in staat om hoge gelijk- en wisselstromen in een kleine ruimte over te dragen.  De L-gepolariseerde ronde connectoren zijn Profinet-gecertificeerd en geschikt voor DC-toepassingen met vier resp. vijf contacten (4+FE) en vermogens van 16 A / 63 V. De confectioneerbare uitvoeringen zijn als eendelige varianten voor het golfsolderen of als tweedelige varianten voor reflow-processen leverbaar. De voorgeconfectioneerde uitvoeringen zijn voorzien van 1,5 mm²- of 2,5 mm²-litzen en zijn geschikt voor zowel voor- als achterwandmontage.

Nieuwe apparaatconnectoren voor PROFINET-toepassingen

Meer informatie

Phoenix Contact B.V.

Phoenix Contact 

Achter deze naam schuilt een excellente service. Onze verkooporganisatie zorgt met competent en persoonlijk advies dat u en uw wensen steeds het middelpunt vormen. Neem daarvoor contact met ons op!

Zeven bedrijfseigen productiefaciliteiten in het buitenland. Nagenoeg 50 eigen verkooporganisaties en meer dan 30 lokale vertegenwoordigingen. U kunt erop vertrouwen: wij zijn in de buurt!

Een breed productassortiment, afgestemd op de diverse markten en hun behoeften, vormt de kern van de onderneming: apparaten- en printplaataansluittechniek, industriële componenten voor de elektrotechniek en elektronica alsmede industriële automatiseringssystemen.

Wij zullen u overtuigen met onze innovatieve componenten, systemen en complete oplossingen.

Componenten

Wanneer er een gedetailleerde functionaliteit wordt gevraagd. Zodra hoogwaardige onderdelen of beproefde afzonderlijke componenten nodig zijn. Van de klassieke aansluit- en speciale klem via de spatwaterbeveiligde machineconnector tot aan Wireless Ethernet.

Systemen

Overal, waar de samenwerking tussen meerdere componenten moet kloppen. Hier schenken wij, vergeleken met afzonderlijke producten, aandacht aan de hogere complexiteit – bij een gelijkblijvende hogere efficiency.

Oplossingen

Zodra duurzame, uniforme, compleet nieuwe antwoorden op speciale vraagstukken nodig zijn. Hier stemmen wij individueel met u af en zoeken we samen de juiste oplossing.

Op het gebied van de energievoorziening en dan met name duurzame energiesoorten. Op het gebied van de apparaten-, machine- en schakelkastbouw. Op het gebied van automatiserings- en veiligheidssystemen ter beveiliging van mens, machine en data. Op het gebied van infrastructuuroplossingen. En nog veel meer.

Kortom: overal waar ideeën voor de toekomst nodig zijn. Wij zijn uw partner – lokaal en via het uitgebreide netwerk van de Phoenix Contact-groep.