Neem de juiste beslissing in de PCB-ontwerpfase

Het nemen van de juiste beslissingen tijdens de PCB-ontwerpfase kan niet alleen kosten besparen, maar ook de kwaliteit en prestaties van de PCB verbeteren. In deze cruciale fase wordt de prestatie van de elektrische circuits bepaald.

Fineline Q.P.I. informeert u tijdens de lezing PCB-ontwerp en -productie. Met hun specifieke kennis over dit onderwerp wordt u geholpen om uw ontwerpen te optimaliseren om betere prestaties, lagere kosten en hogere betrouwbaarheid te bereiken.

Jan Grooten en Peter de Ruiter van Altium gaan in op het componentenbeheer als basis voor het verkorten van uw ontwerptijd. Een database die goed op orde is, is een goed fundament voor het hele ontwikkelingstraject. De engineer kan dan direct de juiste technische data inzake componenten versturen naar de fabrikant. Dit zorgt voor lagere productiekosten van de PCB, omdat het ontwikkelingsproces in een keer goed kan gaan. Deze lezing geeft u inzicht hoe u omgaat met metadata, datasheets, simulatiemodellen en 3D-informatie.

Klik hier voor het complete programma en meld u aan voor een gratis bezoek.