mbNETFIX automation firewall

De industriële firewall

De mbNETFIX is een “automation” firewall. Een firewall die geïnstalleerd kan worden door gebruikers met beperkte IT kennis, de industriële automation engineer. Het beveiligt het dataverkeer tussen automatiseringscomponenten (PLC, drives, controllers etc.) tegen cyberbedreigingen. De mbNETFIX is uitgerust met routing mogelijkheden en voldoet aan de eisen van de IT cybersecurity, Security by Design. Met de gateway- en bridgebesturingsmode is een naadloze integratie in nieuwe en bestaande netwerkstructuren mogelijk.

Security facts

 • Intelligente firewall: bewaking van de communicatie en learning mode voor meer security;
 • Gebruiksvriendelijk: geconfigureerd met slechts een paar muisklikken;
 • Cybersecurity op het hoogste niveau dankzij RSA-sleutelverificatie;
 • Multistage gebruikersniveau concept;
 • Secure Boot concept.

Voordelen voor de gebruiker

 • Beveiligt de machine voor aanvallen vanaf het internet;
 • Eenvoudige netwerksegmentatie met controleerbare routing en NAT;
 • Bridge- en Gatewaymode;
 • Integratie in bestaande netwerken;
 • Handige leerfunctie maakt het aanmaken van filters eenvoudig en gemakkelijk.

Security by DesignmbNETFIX Security by Design

Security by Design gaat over het implementeren van informatiebeveiliging vanaf het begin van het ontwerpproces. Om aanvalsvectoren zo klein mogelijk te houden, heeft de automation firewall kenmerken

zoals:

 • Geen embedded website: het beveiligen van een website is complex en vereist aanzienlijke middelen, nauwelijks beschikbaar als het gaat om ingebed programmeren.
 • Projecten worden gecodeerd en uniek gekoppeld door middel van een RSA-sleutel. Deze sleutel wordt automatisch gegenereerd en opgeslagen op het apparaat. Het biedt een methode van het waarborgen van de vertrouwelijkheid, integriteit en authenticiteit van elektronische communicatie.

4S Industrie B.V.

Uw partner voor Secure Remote Access & IIoT Automation Cybersecurity

4S Industrie B.V. is in 2008 ontstaan vanuit de vraag om bij machinebouwers en eindgebruiker naast PLC en HMI ook remote service en maintenance op engineering te verlenen. Vanuit die basis is het bedrijf uitgegroeid tot specialist in Operation Technology (OT) cybersecurity oplossingen.

Denk hierbij aan het veilig binnenhalen en verwerken van uw machine data, remote service & maintenance, automation firewall en Secure your Factory. Doordat wij luisteren naar uw vraag, continu innoveren en vanuit onze ervaring praktisch te werk gaan, zijn wij in staat u van een passende oplossing te voorzien. Hierin maken wij geen onderscheid in standaard- of maatwerkoplossingen, in nieuwe of bestaande systemen.

We werken daarbij samen met internationale leveranciers, die in hun gebied als technisch marktleider gezien kunnen worden, hoofdzakelijk met het stempel: “Made in Germany”.

Wij bieden hiermee krachtige oplossingen, waarmee u stilstand kan reduceren, service verlenen en aanbieden tegen de laagst mogelijk kosten en uw productie netwerk kan beveiligen. Kortom uw concurrentiepositie verbeteren.