M12 Push-Pull: Het universele snelaansluitsysteem

De M12 Push-Pull van Murrelektronik is een uniform systeem waarop je met een aanzienlijke tijdsbesparing M12-kabels kunt aansluiten. Wie vaak M12-kabels installeert, heeft zich beslist al eens afgevraagd of er een betrouwbaar snelaansluitsysteem bestaat dat universeel toepasbaar is en onder de meest uiteenlopende omstandigheden standhoudt. Ja, is het antwoord.

Gestandaardiseerd in de markt
De M12 Push-Pull is een uniform systeem waarop je met een aanzienlijke tijdsbesparing M12-kabels kunt aansluiten. Dankzij een intensieve samenwerking van de belangrijkste producenten van connectoren is het gelukt de markt te verrijken met een gestandaardiseerd product van hoogwaardige kwaliteit.

Installatietijd met 80% versnellen
Het aansluiten verloopt met een push-pull-systeem. De installateur kan de kabel, die er hetzelfde uitziet als een ‘gebruikelijke’ M12, zonder gereedschap bijzonder snel monteren. Afhankelijk van het aantal kabels dat iemand monteert, kan de installatie hierdoor circa 80 procent sneller worden uitgevoerd. De connectoren met de push-pull-aansluittechnologie zijn uitermate praktisch in installatieomgevingen waar weinig ruimte beschikbaar is.

Beschermingsgraad IP67
Bestaat het gevaar dat de snelheid ten koste gaat van de betrouwbaarheid? Nee, in tegendeel. Bij M12 Push-Pull wordt de male of female connector ‘vergrendeld’ op een speciaal daarvoor bestemde aansluiting. De verbinding is ingestoken en vergrendeld dicht conform beschermingsgraad IP67. De monteur hoort en ziet dat de aansluiting goed is.

M12 Push-Pull wordt nieuwe standaard
De nieuwe standaard M12 Push-Pull zal de nieuwe trend worden. Dankzij deze stevige impuls voor de M12-connectoren zullen deze voor veel andere applicaties de voor de hand liggende keuze worden. Daarmee begint een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal van de M12-connectoren.

Bekijk www.murrelektronik.nl voor meer informatie.

Murrelektronik B.V.

Murrelektronik is een toonaangevende onderneming in het ontwikkelen en maken van decentrale automatiseringstechniek voor machines en installaties.
Murrelektronik richt zich op vier kerngebieden:

    1. stroomvoorziening
    2. interfaces
    3. aansluitkabels
    4. IO-systemen

Uniek zijn de innovatieve kwaliteitsproducten, een uitgesproken oog voor de klant en de markt.

Met meer dan 2900 medewerkers in ruim 50 landen is Murrelektronik nooit ver weg. Dat betekent korte lijnen en snelle levertijden. De medewerkers denken graag met je mee om tot de beste toepassingen te komen.