Legacy & Security: Hoe kun je verouderde systemen beveiligen?

Onder het motto ‘Het werkt; niet meer aankomen!’ zijn op de meeste systemen in de productieautomatisering geen updates doorgevoerd. Bovendien zijn netwerken uitgebreid, o.a. met een internetverbinding voor remote support, zonder een ontwerpstrategie die security serieus neemt. Het resultaat is een fabriek vol met verouderde software, die vanuit security perspectief lijkt op een gatenkaas. Gert Ippel, Cybersecurity expert bij Actemium, geeft in zijn lezing een aantal praktische oplossingen die eenvoudig te realiseren zijn.

De genoemde problematiek zal veel bezoekers bekend voorkomen. De realiteit is dat er vaak op korte termijn geen budget is om alles te vernieuwen. In de lezing van Gert Ippel namens Actemium komen een aantal praktische oplossingen aan bod die eenvoudig te realiseren zijn.

Meld u nu aan voor een bezoek aan het Industrial Cyber Security event op 9 oktober en volg de lezing van Gert Ippel. Het event bezoeken is kosteloos (inclusief koffie, lunch en netwerkborrel) mits u binnen de doelgroep valt.