Lees de review van Tineke over de nieuwe ICP-OES van SPECTRO

Dit jaar was het zover: tijdens de SPECTRO ICP&XRF gebruikersdagen 2019 werd de ICP-OES SPECTROGREEN gelanceerd in Nederland en België!

Mogelijk heeft u al het een en ander gehoord over de nieuwste ICP van SPECTRO, maar bent u benieuwd welke meerwaarde de SPECTROGREEN echt te bieden heeft? Na een paar maanden gewerkt te hebben met de analyser deelt onze expert Tineke Mink graag haar ervaringen met ons. Klik hier om de review te lezen.

 

Prisma SPECTROGREEN

Sysmex Nederland B.V.

Sysmex, opgericht in 1968 in Kobe (Japan), is een producent en leverancier van diagnostische laboratorium systemen, reagentia en informaticaoplossingen. Wereldwijd heeft Sysmex ongeveer 9000 werknemers.

 

De Benelux organisatie Goffin Meyvis is in 2009 overgenomen door Sysmex. Een leverancier in hightech analyse apparatuur. Onze lokale organisatie heeft een kantoor in Etten-Leur (NL) en Hoeilaart (B).

 

Naast de Sysmex producten, vooral gebruikt in de gezondheidszorg, verdelen we ook exclusief andere hightech analyse producten voor zeer uiteenlopende toepassingen. Voor een overzicht klikt u hier. We hechten veel belang aan duurzame partnerships met onze klanten en leveranciers. Sysmex klanten zijn onder andere:

  • Medische laboratoria
  • Universiteiten en onderzoekinstellingen
  • In-line en off-line procesanalyse voor de industrie
  • Experts en veiligheidsverantwoordelijken

 

Onze 140 collega’s werken dagelijks aan het vertrouwen van onze klanten en het optimaal gebruik van onze producten. Dit komt terug in onze missie, visie en waarden die beschreven staan in de ‘Sysmex way’.