Lancering van alternatieven voor motherboards en systemen van Intel NUC

ASRI introduceert alternatieven voor motherboards en systemen van Intel NUC. De prestatie vergelijking tussen Intel Whiskey Lake en KabyLake CPU’s met AMD Ryzen R- en V-series laten een betere prijs/prestatie zien voor ons 4X4 productassortiment.

ASRI noemt haar oplossingen “4X4” (gerelateerd aan de 4”X4” maat van het m/b) om respect te laten zien aan Intels gekozen naam “NUC”. De 4X4-V1000/R1000 van ASRI is de wereldwijde nummer 1 met de grootte 4”X4” (NUC) aangedreven door de AMD Ryzen Embedded oplossing.

 

 

 

 

 

 

4X4-V1000: AMD Ryzen V-series motherboard

4X4-R1000: AMD Ryzen R-series motherboard

De 4X4-V1000/R1000 is geschikt voor toepassingen zoals kiosken, bewegwijzering, thin clients en IoT. Naast deze motherboards, Ibox-R1000heeft ASRI ook de iBOX-R1000, een metalen chassis barebone zonder ventilator, en de BOX-R1000/V1000, de desktop versie.

IBOX-R1000: AMD Ryzen™ Embedded R-Series fanless systeem

BOX-R1000/V1000: AMD Ryzen™ Embedded R-Series or V-Series desktop systeem

 

Voor meer informatie: info@telerex-europe.com

Telerex Nederland B.V.

Telerex
Telerex is opgericht in 1970, importeert en distribueert elektronische en elektromechanische producten binnen de Benelux. Met ruim 60 medewerkers en vestigingen in Breda en Antwerpen biedt Telerex bouwstenen voor de OEM industriële elektronica markt. Telerex maakt deel uit van de Eight Lakes group die een sterke financiële onafhankelijke groeiende groep van bedrijven is met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Taiwan. Met 250 werknemers wordt een omzet van meer dan 90 miljoen € gerealiseerd binnen de industriële en professionele markt.

Missie
Telerex helpt u uw producten competitiever in de markt te zetten door wereldwijd de best passende componenten voor u te vinden en deze te leveren conform uw productieschema en op de door u gewenste locatie.

Producten
Na 45+ jaar import en distributie van elektronica en elektromechanische componenten, kunt u rekenen op Telerex om u de beste producten, hoe, waar en wanneer u maar wilt. Wij bieden voedingen, displays, computer-oplossingen, industriële automatisering producten, thermische oplossingen, connectoren, EMI afscherming producten, elektronica behuizingen en aanverwante producten.

Service
Financiële dienstverlening, logistiek excellence en customer support zijn de fundamenten waarop Telerex werd gebouwd. Gemeten door onze groeicurve en slagingspercentage, vermoeden we dat we iets goed te doen! Wij bieden concrete toegevoegde waarde, waardoor Telerex veel meer dan zomaar een halte op de route van uw product van producent tot eindgebruiker. Gewoon ons op de proef en zie hoe wij u allemaal kunnen ondersteunen door het proces van het verwerven, vervoeren, de financiering en de integratie van uw producten.