Laboratorium inventarisatie

De vakanties komen tot een einde en langzaam is iedereen weer aan het werk. Een goed moment om uw laboratorium inventarisatie uit te voeren.

Heeft u meubilair over? Of misschien juist extra apparatuur nodig? LabMakelaar Benelux B.V. coördineert op onafhankelijke, persoonlijke en efficiënte wijze zowel de aan- als verkoop van elk type gebruikt laboratoriuminstrument of -meubilair.

Circulaire Economie LabMakelaar
Via onze marktplaats kunt u zelf eenvoudig en efficiënt uw overtollige en waardevolle laboratorium instrumenten, -apparatuur en -inrichting verkopen. Ook kunt u zelf zoeken naar voordelig geprijsde, tweedehands laboratoriuminstrumenten en laboratoriumapparatuur.

Bezoek hiervoor onze website.

LabMakelaar Benelux BV

LabMakelaar Benelux B.V. coördineert op onafhankelijke, persoonlijke en efficiënte wijze zowel de aan- als verkoop van elk type gebruikt laboratoriuminstrument of -meubilair.

Onze visie

LabMakelaar Benelux streeft naar een wereld met een sterke circulaire economie, waarin bedrijven makkelijk toegang krijgen tot een totaaloplossing voor inrichting en apparatuur van hun laboratoria met kwalitatief goed en hergebruikt materiaal.

Onze missie

LabMakelaar Benelux helpt haar klanten om hun projecten te realiseren met hergebruikte producten en kwaliteitsmateriaal tegen een relatief lage prijs. We doen dit door op verschillende manieren kwalitatief hoogstaand materiaal te verzamelen om deze vervolgens via een centraal punt aantrekkelijk aan te bieden aan bedrijven die een laboratorium willen inrichten, zodat ze via een centrale organisatie kunnen worden bediend.

Ontdek in 1 minuut wat LabMakelaar voor u kan betekenen