LabMakelaar Benelux B.V. breidt uit met LabForRent

LabMakelaar Benelux B.V. streeft naar een wereld met een sterke circulaire economie, waarin bedrijven eenvoudig toegang krijgen tot een totaaloplossing voor inrichting en apparatuur van hun laboratorium met kwalitatief goed en hergebruikt materiaal.

Om de doelstelling, het bieden van een totaaloplossing voor laboratoria, te bewerkstelligen heeft LabMakelaar zich versterkt met LabForRent.

LabMakelaar neemt LabForRent over

Via de website www.labforrent.nl biedt LabForRent een marktplaats waarbij laboratoria, zonder tussenkomst, labruimte kunnen huren en verhuren. Zo is LabForRent dé plaats waar vraag en aanbod naar laboratoria elkaar treffen. De website van LabForRent is in de afgelopen periode verder afgestemd op de ontwikkelingen in de internationale laboratoriummarkt:

  • De website is geheel Engelstalig gemaakt en
  • Het aantal presentaties van in Nederland en België verhuurbare laboratoria is sterk vergroot.

Gelijktijdig zijn de voorwaarden voor het plaatsen van een presentatie veel aantrekkelijker gemaakt.

LabForRent maakt hiermee de slogan “NOW OFFERING THE WIDEST RANGE OF LAB SPACES IN THE BENELUX” waar.

Na deze uitbreiding bestaat LabMakelaar Benelux uit 3 bedrijfsdivisies om een all-in concept voor het laboratorium te kunnen bieden;

LabMakelaar Benelux beschouwt de verdere uitbouw met LabForRent als een unieke kans voor haar klanten om deel te gaan uitmaken van grotere netwerken.

LabMakelaar Benelux BV

LabMakelaar Benelux B.V. coördineert op onafhankelijke, persoonlijke en efficiënte wijze zowel de aan- als verkoop van elk type gebruikt laboratoriuminstrument of -meubilair.

Onze visie

LabMakelaar Benelux streeft naar een wereld met een sterke circulaire economie, waarin bedrijven makkelijk toegang krijgen tot een totaaloplossing voor inrichting en apparatuur van hun laboratoria met kwalitatief goed en hergebruikt materiaal.

Onze missie

LabMakelaar Benelux helpt haar klanten om hun projecten te realiseren met hergebruikte producten en kwaliteitsmateriaal tegen een relatief lage prijs. We doen dit door op verschillende manieren kwalitatief hoogstaand materiaal te verzamelen om deze vervolgens via een centraal punt aantrekkelijk aan te bieden aan bedrijven die een laboratorium willen inrichten, zodat ze via een centrale organisatie kunnen worden bediend.

Ontdek in 1 minuut wat LabMakelaar voor u kan betekenen