Krachtige, schaalbare Pico-ITX SBC voor IIoT-applicaties

Axiomtek’s PICO51R is een ultracompact 2,5-inch pico-ITX mother board, aangestuurd door 7e generatie Intel® Core™ i7/i5/i3 of Celeron® processoren. Met de achterop de printplaat geplaatste CPU kan de PICO51R het warmteafvoerproces ondersteunen voor een ventilatorloos ontwerp en een snelle systeemintegratie mogelijk maken. De PICO51R voorziet in praktische uitbreidingsinterfaces binnen beperkte afmetingen, waaronder een M.2 Key E-sleuf voor draadloze modules en een M.2 Key B-sleuf voor geheugenkaarten.

De PICO51R is ruim voorzien van I/O-interfaces, waaronder twee USB 3.0-poorten, twee USB 2.0-poorten, twee Gigabit Ethernet-poorten, twee RS-232/422/485-poorten, een I2C-poort en een 4-bit DIO-poort. De printplaat heeft genoeg aan een +12 VDC-voeding. Bovendien ondersteunt het Intel® Active Management Technology 11 (Intel® AMT 11) beheer op afstand.

De op Intel® Core™ gebaseerde PICO51R heeft een 260-pins DDR4-2133 SO-DIMM voor maximaal 16 GB systeemgeheugen. Bovendien maakt de pico-ITX singleboardcomputer gebruik van een Intel® HD grafische processor voor echte HD-aansturing van twee monitoren via DisplayPort en 18/24-bit single/dual-channel LVDS. Bovendien kan dit industriële moederbord worden gebruikt in ruige en ongenadige omgevingen, omdat het bestand is tegen een groot temperatuurbereik van -20 °C tot +60 °C (-4 °F tot 140 °F). De compacte PICO51R is het perfecte platform voor industriële automatiseringen die een kleine vormfactor vereisen om te passen in kleine ruimten.

Geavanceerde functies:

  • 7e generatie Intel® Core™ i7/i5/i3 en Celeron® processoren (codenaam: Kaby Lake) geïntegreerd
  • Eén DDR4 SO-DIMM voor maximaal 16 GB geheugen
  • Twee USB 3.0-, twee USB 2.0- en twee COM-poorten (RS-232/422/485)
  • Eén M.2 Key E
  • Eén M.2 Key B
  • Ondersteunt Intel® Active Management Technology 11 (Intel® AMT 11)
  • Voorzien van +12 VDC-voedingsingang met AT Auto Power On
  • Uitgebreid temperatuurbereik van -20 °C tot +60 °C

Voor meer informatie: info@telerex-europe.com

 

Telerex Nederland B.V.

Telerex
Telerex is opgericht in 1970, importeert en distribueert elektronische en elektromechanische producten binnen de Benelux. Met ruim 60 medewerkers en vestigingen in Breda en Antwerpen biedt Telerex bouwstenen voor de OEM industriële elektronica markt. Telerex maakt deel uit van de Eight Lakes group die een sterke financiële onafhankelijke groeiende groep van bedrijven is met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Taiwan. Met 250 werknemers wordt een omzet van meer dan 90 miljoen € gerealiseerd binnen de industriële en professionele markt.

Missie
Telerex helpt u uw producten competitiever in de markt te zetten door wereldwijd de best passende componenten voor u te vinden en deze te leveren conform uw productieschema en op de door u gewenste locatie.

Producten
Na 45+ jaar import en distributie van elektronica en elektromechanische componenten, kunt u rekenen op Telerex om u de beste producten, hoe, waar en wanneer u maar wilt. Wij bieden voedingen, displays, computer-oplossingen, industriële automatisering producten, thermische oplossingen, connectoren, EMI afscherming producten, elektronica behuizingen en aanverwante producten.

Service
Financiële dienstverlening, logistiek excellence en customer support zijn de fundamenten waarop Telerex werd gebouwd. Gemeten door onze groeicurve en slagingspercentage, vermoeden we dat we iets goed te doen! Wij bieden concrete toegevoegde waarde, waardoor Telerex veel meer dan zomaar een halte op de route van uw product van producent tot eindgebruiker. Gewoon ons op de proef en zie hoe wij u allemaal kunnen ondersteunen door het proces van het verwerven, vervoeren, de financiering en de integratie van uw producten.