Kick-off bijeenkomst Conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2019

Ouwehands Dierenpark was de schitterende locatie van de kick-off bijeenkomst op dinsdag 4 juni. Leden van de brancheverenging Gebouw Automatisering, exposanten en potentiele exposanten waren bijeen gekomen om de stand van zaken m.b.t. het programma en de organisatie van de conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2019 te horen.

Op dinsdag 5 november a.s. zal de jaarlijkse conferentie Bits, Bricks & behaviour georganiseerd door de Nederlands Branchevereniging voor Gebouw Automatisering georganiseerd worden in de Jaarbeurs Utrecht. In de Supernova van de Jaarbeurs presenteren toonaangevende bedrijven op het gebied van gebouw automatisering zich op de informatiemarkt. Het afwisseldende lezingen programma geeft de bezoeker inzicht en verdieping in de thema’s die spelen in de branche.

Tijdens de kick-off bijeenkomst is het concept programma gepresenteerd en is duidelijk geworden dat de conferentie geopend zal worden door Diederik Samson, voorzitter van de klimaattafel gebouwde omgeving oud partijleider en fractievoorzitter in de tweede kamer van de PVDA. Diederik Samson is als voorzitter van de klimaattafel gebouwde omgeving betrokken bij de tot standkoming van het klimaatakkoord.

Als tweede plenaire spreker zal Ad van WIjk het podium in de Supernova betreden. Ad van Wijk is Professor Sustainable Energy Universiteit Utrecht en stelt dat waterstof de sleutel is tot de energietransitie. Professor van Wijk is een autoriteit op het gebied van sustainable energy en is er van overtuigd dat waterstof binnen 20 jaar een cruciaal onderdeel van onze energievoorziening.

Website: